Ny julelyskæde kan være indbrudstyvens værste fjende

Ny julelyskæde kan være indbrudstyvens værste fjende

Share

”Vi hører mange nye brugere fortælle, at det, efter de har tilmeldt sig Nabohjælp, er blevet mere legalt at bede om hjælp, kigge indover hækken samt at reagere, hvis man ser en person luske rundt eller oplever noget andet mistænkeligt. Og det er ting, der faktisk gør en forskel i kampen mod indbrudstyve. Nysgerrige naboer er noget, der gør livet rigtig surt for tyvene”.

Julelys kan være indbrudstyvens værste fjende

Udover at være opmærksomme naboer, som ser efter den tomme bolig og eventuelt mistænkelig adfærd i kvarteret, kan lys også være med til at forebygge indbrud. Det britiske studie ”The effectiveness of burglary security devices” viser, at lys er et vigtigt element i kampen mod indbrudstyve.

”I år sætter vi særlig fokus på, at lys også er et effektivt værn mod indbrudstyve, der jo bedst kan lide at gemme sig i mørket. Derfor har vi udviklet en julelyskæde, der kan skræmme selv den modigste indbrudstyv væk. Kæden går nemlig fra at være en hyggelig julelyskæde til at lyse kraftigt op, når tyven nærmer sig huset”, forklarer Lone Harlev.

Som medlem af Nabohjælp kan man vinde én af de fem eksklusive lyskæder, som Nabohjælp har produceret. Men du kan også forebygge indbrud ved hjælp af anden belysning:

Del denne