Oplev en hel dag med dansk lyd

Oplev en hel dag med dansk lyd

Share

Danish Sound Day 2016 sætter fokus på dansk lyd i et væld af afskygninger. Arrangementet finder sted på torsdag

Siden 2009 har Innovationsnetværket Dansk Lyd gennem innovationsprojekter, konferencer, workshops og internationale aktiviteter stået som en central partner i udviklingen af den danske lydbranche, som med en årlig vækstrate på ca. 6 % genererer mere end 30 milliarder i årlig omsætning, heraf går mere end 85 % til eksport. Jan Larsen, direktør i Innovationsnetværket Dansk Lyd, fortæller:

’Hos Innovationsnetværket Dansk Lyd er vi meget optaget af at sikre den fortsatte vækst. Vi kan blandt andet se, at mange nye iværksættere har en helt anden tilgang til det at skabe en karriere. Der er et større internationaliseringsfokus hos de helt unge. Hvis de mener, at de har et verdensprodukt, så går de fra start efter hele verden. Vi kan også se, at financieringen hentes meget bredt – og bredt internationalt.’

Se også:  Computeren hører både lyde og stemmer

I forbindelse med Danish Sound Day 2016 vil et panel bestående af blandt andet af direktør, seriel entreprenør Søren Louis Pedersen, LitePoint; direktør Adam Lebech, DI Digital, Dansk Industri; direktør Mads Váczy Kragh, Væksthus Sjæland og Vækstfabrikkerne og professor, institutdirektør Rasmus Larsen, DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet vil komme med bud på, hvordan mindre danske virksomheder kan blive bedre til at skalere og komme ud over landets grænser.

Del denne