Home » Mobiltelefon » Prisvenlig senior-mobil
Prisvenlig senior-mobil

Prisvenlig senior-mobil

Share

Doro 8030 er simpel at bruge og har en overkommelig pris

Svenske Doro lancerer nu endnu en smartphone målrettet seniorpublikummet: Doro 8030. Den nye model minder langt hen ad vejen om Doro Liberto 825, som Doro sendte på markedet sidste år. Doro 8030 er nemlig udstyret med samme intuitive brugerflade, og det er blandt andet det, som adskiller de to modeller fra, hvad vi ellers ser på markedet:

“Er man ikke er vant til at bruge smartphone-teknologi, kan menustrukturen i ”almindelige” smartphones virke ret forvirrende. De er sjældent særligt intuitive, hvis ikke man er så rutineret i ikoner og apps. Med de seneste to modeller har vi forsøgt at ”vende bøtten” og udvikle en brugerflade, hvor hele menustrukturen tager afsat i, hvad der virker intuitivt for målgruppen – særligt for førstegangsbrugerne”, siger Rudi Iversen, der er Country Manager for Doro i Danmark.

Simpel brugerflade

Resultatet er en brugerflade med ikoner, der fokuserer på handlinger fremfor applikationer. Med en almindelig brugerflade er der ofte flere indgange og ikoner til samme handling, og det kan let virke forvirrende. Doro 8030 har simple, store ikoner, så man nemmere undgår at fare vild. Vil man fx sende et billede, en video eller en tekstbesked, trykker man blot på ikonet ”send” og vælger herefter, ”hvad” der skal sendes (tekst, billede eller video), og til sidst ”hvem” det skal sendes til.

Samme specifikationer – lavere pris

Men brugerfladen er ikke det eneste, som Doro 8030 har tilfælles med forgængeren Doro Liberto 825. Den nye Android-baserede Doro 8030 bygger ligeledes på 4G-teknologi og kommer med Doros nye, vandrette ladestation, ligesom den har en indbygget opstarts-assistent, som gør det nemt at komme i gang og lære at bruge telefonen. Den guider og stiller nødvendige spørgsmål undervejs, så brugeren kan føle sig tryg ved at indstille alt lige fra volumen til tilføjelse af nye kontakter. Det er en stor fordel, hvis man er nybegynder udi smartphonens verden.

“Vores egne brugerundersøgelser viser, at der i gruppen 65+ er en stadig stigende efterspørgsel på smartphones. Hele 60 pct. har intentioner om at købe en smartphone næste gang, de skal have ny mobiltelefon. Derfor er det vigtig for os, at vores smartphoneportefølje imødekommer forskelle i behov og pengepung”, uddyber Rudi Iversen.

Smartphone-trend blandt seniorer

Det er ikke længe siden, Doro primært var kendt for brugervenlige seniortelefoner med ekstra store taster. At Doro 8030 er den femte smartphone fra den svenske mobilproducent på bare få år er med til at understrege den voksende smartphonelyst blandt seniorerne.

Men selvom Doro har plantet sig solidt på smartphonemarkedet, er det sket uden at gå på kompromis med virksomhedens DNA og signaturfunktioner som HD voice, fysiske taster og ekstra høj og tydelig lyd. Doro 8030 er ingen undtagelse. Ligesom alle andre Doro-modeller er den kompatibel med høreapparater, og en nødknap på telefonens bagside giver tryghed til både brugeren og de pårørende. Desuden kommer telefonen med app’en My Doro Manager, som udvalgte familiemedlemmer eller venner kan installere på deres egen smartphone. Via den kan de anbefale apps til brugeren, dele billeder, hjælpe med at tilføje kontakter og justere funktioner som lyd og lys på vegne af brugeren.

Doro 8030 fås i sort og bliver tilgængelig i butikker og online fra marts til en pris på 1.799 kroner.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S