Prisvenlig senior-mobil

Prisvenlig senior-mobil

Share

Doro 8030 er simpel at bruge og har en overkommelig pris

Svenske Doro lancerer nu endnu en smartphone målrettet seniorpublikummet: Doro 8030. Den nye model minder langt hen ad vejen om Doro Liberto 825, som Doro sendte på markedet sidste år. Doro 8030 er nemlig udstyret med samme intuitive brugerflade, og det er blandt andet det, som adskiller de to modeller fra, hvad vi ellers ser på markedet:

“Er man ikke er vant til at bruge smartphone-teknologi, kan menustrukturen i ”almindelige” smartphones virke ret forvirrende. De er sjældent særligt intuitive, hvis ikke man er så rutineret i ikoner og apps. Med de seneste to modeller har vi forsøgt at ”vende bøtten” og udvikle en brugerflade, hvor hele menustrukturen tager afsat i, hvad der virker intuitivt for målgruppen – særligt for førstegangsbrugerne”, siger Rudi Iversen, der er Country Manager for Doro i Danmark.

Simpel brugerflade

Resultatet er en brugerflade med ikoner, der fokuserer på handlinger fremfor applikationer. Med en almindelig brugerflade er der ofte flere indgange og ikoner til samme handling, og det kan let virke forvirrende. Doro 8030 har simple, store ikoner, så man nemmere undgår at fare vild. Vil man fx sende et billede, en video eller en tekstbesked, trykker man blot på ikonet ”send” og vælger herefter, ”hvad” der skal sendes (tekst, billede eller video), og til sidst ”hvem” det skal sendes til.

Samme specifikationer – lavere pris

Del denne