Find den perfekte skærm

Find den perfekte skærm

Share

Udvalget af skærme er større end nogensinde, men hvilken er den helt rette for dig? Vi tester 12 spændende skærm-nyheder for at give dig svaret. Derudover også får du som et altid et væld af spændende test, guides, artikler og nyheder.

Skal den vær bred, buet, med eller uden 4K og skal den kunne vise 3D eller understøtte dit grafikkort? Mange valg skal træffes, når man køber skærm i dag, men hvad giver mest mening at satse på? Vi tester 12 nye skærme i af vidt forskellig for at give dig en fornemmelse for markedet og for at fortælle, hvilke der leverer den bedste oplevelse. 

Se også:  AOC Q2778VQE [TEST]: Fokuseret QHD-skærm til overkommelig pris

En toptunet computer fås i dag til små penge, men det er da nu en gang sjovere at bygge den selv. Og det er faktisk ikke særlig svært. Vi viser dig hvordan du bygger en god PC.

Det vælter frem med sundhedsgadgets. Mange af dem er dog ærlig talt ikke særlig pæne. Withings har skabt en serie af produkter, som udover at gå på kompromis med det gode design, tjekker dit helbred og sender oplysningerne til din mobil. Vi tester om de kan bruges til noget.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 05/2016, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner. 

Se også:  Philips BDM4350UC [TEST]: Kæmpeskærm, som skabt til det store overblik
Del denne