Danmarksmesteren i Excel er fundet

Danmarksmesteren i Excel er fundet

Share

Lige knap 1000 Excel-entusiaster landet over havde tilmeldt sig danmarksmesterskaberne i Excel. I torsdags blev vinderen fundet efter en intens finalerunde afholdt i Microsofts hovedkontor i Lyngby.

I torsdags afholdte Microsoft finalen i danmarksmesterskaberne i Excel, hvor de tre dygtigste deltagere fik lov til at jonglere med tal og regneark for allersidste gang i konkurrencen. Lige knap 1000 danskere havde tilmeldte sig mesterskaberne, hvoraf 20 deltagere gik videre til semifinalen, og til sidst dystede blot tre deltagere om den ærefulde titel som Danmarksmester i Excel til finalen, som fandt sted i går hos Microsoft i Lyngby.

Deltagerne er blevet testet i discipliner som 100 meter regneark, graf-ballet og formel-brydning, og i finalen skulle deltagerne også igennem en freestyle-runde, udviklet af Microsoft Gold Learning Partner 4D A/S, som gik ud på at udforske det nye Office og Power BI. Det blev den 24-årige økonomistuderende fra København Castor Valbum, der nu kan kalde sig Danmarksmester i Excel:

Del denne