Home » TV » Test: Apple TV
Test: Apple TV

Test: Apple TV

Share

Der er sket ting og sager med Apples 4. generation af Apple TV. Prisen er mere end fordoblet ift. forgængeren, enheden er større, men tilgengæld har den fået et væld af nye funktioner samt en helt ny og mere intelligent fjernbetjening.

Apple har gentænkt deres lille tv-boks og lagt et dedikeret tvOS på den, så det nu er muligt at hente apps til Apple TV via en særlig udgave af App Store. Apple TV fås i en version med enten 32 GB eller 64 GB, så du kan gemme film, fotos og musik på den – hvis du da ikke vælger at streame al din underholdning.

Se også:  Apple TV 4K (2021) [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Heldigvis har der lige fra den danske lancering været dansk indhold såsom en app fra DR, så du kan streame al deres indhold, Netflix, BBC Nordic og Viaplay. Der er naturligvis også adgang til Apple Music. I udlandet virker Siri på Apple TV, så du kan bede den finde dine film m.m., men desværre må vi vente lidt endnu her i Danmark (men det skulle være på vej). Desværre har Apple handicappet muligheden for at tilslutte et Bluetooth-tastatur, så søgning kan kun foregå via den nye fjernbetjening.

Til søgning er den nye fjernbetjening ikke et guldkorn, men den nye trykfølsomme og klikbare flade i toppen af fjernbetjeningen gør det nemt at swipe sig igennem menuerne. Dette samt indbygget gyroskop og accelerator, gør det sjovt at spille spil som Crossy Roads og bilspil og muliggør et væld af spil, hvor man bruger fjernbetjeningen som controller – lidt i stil med Nintendo Wii. Apple har gjort Apple TV til en spændende mediemaskine, og det bliver spændende at se, hvilke flere apps, der kommer. Vi mangler dog Siri til nemmere styring, og der er heller ikke 4K-understøttelse.

Se også:  B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Apple TV
4

Resume

Pris: 1399 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Apple TV
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S