Test: Apple TV

Test: Apple TV

Share

Der er sket ting og sager med Apples 4. generation af Apple TV. Prisen er mere end fordoblet ift. forgængeren, enheden er større, men tilgengæld har den fået et væld af nye funktioner samt en helt ny og mere intelligent fjernbetjening.

Apple har gentænkt deres lille tv-boks og lagt et dedikeret tvOS på den, så det nu er muligt at hente apps til Apple TV via en særlig udgave af App Store. Apple TV fås i en version med enten 32 GB eller 64 GB, så du kan gemme film, fotos og musik på den – hvis du da ikke vælger at streame al din underholdning.

Se også:  Stort streaming-tjek: Her får du flest serier for pengene

Heldigvis har der lige fra den danske lancering været dansk indhold såsom en app fra DR, så du kan streame al deres indhold, Netflix, BBC Nordic og Viaplay. Der er naturligvis også adgang til Apple Music. I udlandet virker Siri på Apple TV, så du kan bede den finde dine film m.m., men desværre må vi vente lidt endnu her i Danmark (men det skulle være på vej). Desværre har Apple handicappet muligheden for at tilslutte et Bluetooth-tastatur, så søgning kan kun foregå via den nye fjernbetjening.

Del denne