Netgear banker webhastigheden i vejret

Netgear banker webhastigheden i vejret

Share

Kan du bare ikke få fart nok på nettet, så er den nye Nighthawk X4S AC2600 måske sagen.

Nighthawk X4S er det nyeste medlem af Netgears Nighthawk-serie. Med understøttelse for MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output) samt Quad-Stream på begge frekvensbånd, dvs. samtidig trådløs dataoverførsel til og fra fire forskellige enheder på hvert frekvensbånd, skal Nighthawk X4S, ifølge producenten, være et kæmpemæssigt skridt fremad rent hastighedsmæssigt. Den fik tildelt en CES Innovation Award på CES i sidste uge takket være sine avancerede funktioner, suveræne hastighed og fremragende trådløse dækningsevne.

På grund af størrelsen og af hensyn til batterilevetiden er mange mobile enheders WiFi-forbindelse stadig begrænset til et eller to trådløse streams ad gangen, men fordi Nighthawk X4S understøtter en båndbredde på 160 MHz, fordobles den teoretiske overførselshastighed, så der undgås flaskehalse ved overførsler til og fra mobile enheder, der understøtter 160-MHz båndbredde.

Se også:  Her er de bedste routere til studiet

“Nighthawk X4S er et fremragende routervalg, hvis din familie holder af at spille og streame med lynets hastighed”, fortæller Pål Vatneberg, nordisk salgschef hos NETGEAR. Han uddyber: “Den har en hurtigere netværksprocessor end nogen anden router, der kan købes af almindelige forbrugere. Samtidig bruger den markedets nyeste WiFi-teknologi, så dine mobile enheder er sikret optimale arbejdsforhold, både i dag og i fremtiden.”

Del denne