Home » Underholdning » 3 fede gadgets til børn
3 fede gadgets til børn

3 fede gadgets til børn

Share

De små (og deres voksne) skal ikke snydes for sjov teknologi, der også kan være lærerig

På den store teknologimesse IFA, der fandt sted i begyndelsen af september i Berlin, var der masser af spændende teknologi, og det var bestemt ikke kun det voksne segment, der var i fokus.

Vi stødte på vores tur rundt i de mange messehaller på masser af gadgets rettet mod børn og unge, og her er tre udvalgte eksempler, der både kan give timevis af underholdning men også læring for både børn og deres voksne:

Merge Cube

Firmaet Merge viste på messen en gadget ved navn Cube, der kan give dig og dit barn virtual- og augmented-reality-oplevelser. Cube består nemlig af en kube med aftegninger på. Via en app på din telefon, tablet eller et par virtual reality-briller (der understøtter augmented reality – se hovedbilledet), kan din enheds kamera aflæse kubens aftegninger og skabe en slags holografi, og derved kan du pludselig dykke ned i solsystemet, menneskets anatomi – eller bare sjove spil. Der findes et utal af apps til iOS og Android, der understøtter Merge Cube, og vi var særdeles overraskede over, hvor godt det virkede, da vi prøvede det. Du får virkelig fornemmelsen af, at kuben vækkes til live, og at du kan interagere med den. Produktet fik da også en innovations-pris på IFA-messen. Merge Cube kan indtil videre købes på Amazon. Bemærk at apps’ene er på engelsk.

Merge Cube kan forvandle sig til solsystemet

Jooki

Børn elsker musik, og på messen var der blandt masser af almindelige højttalere også en trådløs højttaler til børn. Jooki, som den farverige højttaler hedder, kommer med fem forskellige figurer, og funktionen med disse er, at du kan tilknytte en bestemt playliste til hver figur via en app på din mobil. På den måde kan børnene selv skifte mellem musik eller måske historier. Producenten fortalte selv på messen, at hans børn elskede at bruge den til stopdans. Jooki kan også bruges med streamingtjenester som Spotify og kan spise mikro SD-kort. Derudover er der indbygget batteri, så du kan tage den med på tur eller ud i haven. Jooki er indtil videre til salg i Elgiganten i Danmark eller på internettet.

Se også:  Kæmpemessen CES er aflyst i 2021 – næsten da …

Højttaleren Jooki med figur-playlister.

Tech will save us

Et andet spændende firma rettet mod børn og læring var firmaet Tech will save us, der fremviste en masse ”lærings-kit” til børn i forskellige aldersklasser fra ca. 4-12 år. Et af disse var et ”Electro Dough Kit”, der forener børns ufravigelige glæde for modellervoks med læring om elektricitet – komplet med LED-pærer, krokodillenæb, vippekontakter og meget mere, som skal forenes med modellervoksen. Som en positiv overraskelse var dette kit med dansk vejledning samt flere andre såsom ”Synth Kit”, hvor dit barn kan bygge en synthesizer samt ”Thirsty Plant Kit”, hvor barnet bygger en sensor til planter. Disse tre med dansk vejledning (og andre på engelsk samt andre sprog) kan købes på nettet eller ToysRUs.

Så kan modellervoks og elektricitet forenes!


TAGS
augmented reality
børnn
IFA
læring
virtual reality

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S