Home » Mobiltelefon » Huawei-mobil med monsterbatteri
Huawei-mobil med monsterbatteri

Huawei-mobil med monsterbatteri

Share

Mate 8 er udstyret med et enormt batteri og lader lynhurtigt. Huaweis nye flagskibsmobil har desuden kraftfuldt Sony-kamera samt og en helt ny processor.  

Huawei er troppet op på årets CES-messe med en helt ny smartphone. Mate 8 tager over efter Mate 7, den største smartphone i Huaweis sortiment. 

Trods den 6″ store skærm er mobilen dog relativt kompakt. Et screen-to-body ratio på 83 procent betyder at langt det meste af fronten består af skærm.

Mate 8 er den første smartphone med Huaweis egenudviklede Kirin 950 chipset, som balancerer energieffektivitet og performance via 4 x A72 2.3 GHz processorer og 4 x A53 1.8 processorer. Ydevenen for processorerne er 100 pct. højere end forgængeren, Kirin 925, mens grafikprocessoren (GPU) er 125 pct. bedre og energieffektiviteten er forbedret med 70 pct.

Se også:  Stort prisfald på den foldbare Motorola Razr mobil

Det store 4.000mAh batteri gør det muligt at bruge Mate 8 i over to døgn ved normal brug. Takket være hurtigtopladende teknologi kan man lade Mate 8 op til mere end et døgns brug på kun 30 minutter.

Med det helt nye Sony 16MP IMX298 kamera og en nyudviklet billedsensor har Mate 8 et kamera med lynhurtig fokusering, som skal være i stand til at tage skarpe billeder med præcis farvegengivelse.

Huaweis nye flagskib kommer ydermere med ”Super Hands-Free 3.0” teknologi, som giver brugeren mulighed for at for at tale håndfrit i mange omgivelser. Om du er i bilen, et konferencelokale eller til sociale sammenkomster, kan du opleve tydelige samtaler helt op til tre meter fra enheden.

Se også:  En trefoldig telefon: Nu kommer harmonika-mobilen

Med 120 graders opfangning af lyd, samt effektiv støjreducering, vil man opleve en høj kvalitet af telefonmøder, uanset hvor de finder sted.

Huawei Mate 8 kommer efter planen i handlen i Danmark i marts måned til en vejledende udsalgspris på 4.599 kroner.


TAGS
Huawei
mate
phablet
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S