Huawei-mobil med monsterbatteri

Huawei-mobil med monsterbatteri

Share

Mate 8 er udstyret med et enormt batteri og lader lynhurtigt. Huaweis nye flagskibsmobil har desuden kraftfuldt Sony-kamera samt og en helt ny processor.  

Huawei er troppet op på årets CES-messe med en helt ny smartphone. Mate 8 tager over efter Mate 7, den største smartphone i Huaweis sortiment. 

Trods den 6″ store skærm er mobilen dog relativt kompakt. Et screen-to-body ratio på 83 procent betyder at langt det meste af fronten består af skærm.

Mate 8 er den første smartphone med Huaweis egenudviklede Kirin 950 chipset, som balancerer energieffektivitet og performance via 4 x A72 2.3 GHz processorer og 4 x A53 1.8 processorer. Ydevenen for processorerne er 100 pct. højere end forgængeren, Kirin 925, mens grafikprocessoren (GPU) er 125 pct. bedre og energieffektiviteten er forbedret med 70 pct.

Se også:  Huawei P10 [TEST]: Gennemført god mobil

Det store 4.000mAh batteri gør det muligt at bruge Mate 8 i over to døgn ved normal brug. Takket være hurtigtopladende teknologi kan man lade Mate 8 op til mere end et døgns brug på kun 30 minutter.

Med det helt nye Sony 16MP IMX298 kamera og en nyudviklet billedsensor har Mate 8 et kamera med lynhurtig fokusering, som skal være i stand til at tage skarpe billeder med præcis farvegengivelse.

Del denne