Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mus med indbygget skærm

SteelSeries er klar med Rival 700, verdens første gamingmus med et OLED-display, taktile advarsler, der kan tilpasses, samt en sensor der kan udskiftes af brugeren.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

SteelSeries er klar med Rival 700, der byder på indbygget OLED-display, taktile advarsler, samt en sensor der kan udskiftes af brugeren.

"Musen har hidtil kun været en inputenhed. Rival 700 er den første mus, der svarer igen og aktivt kommunikerer med gameren", fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries. Han fortsætter: "Vi har i mere end 10 år kunnet skabe banebrydende gamingmus takket være tilbagemeldinger fra gamere og eSport-atleter fra hele verden. Rival 700 er vores måde at takke dem på og give dem den nødvendige feedback til at blive endnu bedre."

Rival 700 rækker gameren en hjælpende hånd
Takket være SteelSeries GameSense-softwaren og SteelSeries Engine kan gamere bruge OLED-displayet på Rival 700 til at få vist stats, skifte profiler, se CPI-indstillinger og meget mere. De taktile advarsler kan også tilpasses og bruges til at formidle vigtige informationer fra spillet, såsom et tomt magasin, en udløbet cooldown-timer og meget mere.

Den ergonomisk korrekte udformning passer til højre hånd – uanset hvordan den holdes. Sidegrebene samt hele 7 knapper sikrer fuld kontrol, og med sin teksturerede overflade er Rival 700 en trofast mus, der ikke løber sin vej, når kampen spidser til.

Præcision og tilpasningsevne
Rival 700 er skabt til at være den ultimative mus til gamere – et ultrapræcist tovejsvåben, der kan tilpasses ned til mindste detalje. Her er et overblik:

• Optisk sensor med 1:1 sporingsnøjagtighed og nul hardwareacceleration
• Indstilling af opløsningen op til 16.000 CPI (registreringer pr. tomme) og reaktionstiden ned til 1 millisekund = ingen lag
• Nøjagtig registrering af bevægelser på op til 300 tommer/sekund ved 50 g acceleration
• Sensormodulet kan udskiftes med en lasersensor eller en nyere sensor i fremtiden
• Millioner af farveindstillingsmuligheder takket være GameSense og Prism RGB
• Mulighed for at udskifte musens cover
• OLED-displayet kan tilpasses til at vise logoer og informationer fra spillet

Rival 700 kan købes fra foråret 2016 til en vejledende pris på 799 kroner. Separate sensorer og covers kan ligeledes købes fra foråret. 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere