Mus med indbygget skærm

Mus med indbygget skærm

Share

SteelSeries er klar med Rival 700, der byder på indbygget OLED-display, taktile advarsler, samt en sensor der kan udskiftes af brugeren.

“Musen har hidtil kun været en inputenhed. Rival 700 er den første mus, der svarer igen og aktivt kommunikerer med gameren”, fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries. Han fortsætter: “Vi har i mere end 10 år kunnet skabe banebrydende gamingmus takket være tilbagemeldinger fra gamere og eSport-atleter fra hele verden. Rival 700 er vores måde at takke dem på og give dem den nødvendige feedback til at blive endnu bedre.”

Rival 700 rækker gameren en hjælpende hånd
Takket være SteelSeries GameSense-softwaren og SteelSeries Engine kan gamere bruge OLED-displayet på Rival 700 til at få vist stats, skifte profiler, se CPI-indstillinger og meget mere. De taktile advarsler kan også tilpasses og bruges til at formidle vigtige informationer fra spillet, såsom et tomt magasin, en udløbet cooldown-timer og meget mere.

Den ergonomisk korrekte udformning passer til højre hånd – uanset hvordan den holdes. Sidegrebene samt hele 7 knapper sikrer fuld kontrol, og med sin teksturerede overflade er Rival 700 en trofast mus, der ikke løber sin vej, når kampen spidser til.

Se også:  SteelSeries klar med verdens vildeste musemåtte

Præcision og tilpasningsevne
Rival 700 er skabt til at være den ultimative mus til gamere – et ultrapræcist tovejsvåben, der kan tilpasses ned til mindste detalje. Her er et overblik:

Del denne