Garderobeskabet renser dit tøj

Garderobeskabet renser dit tøj

Share

Med LG Styler kommer dine bukser altid perfekt presset ud af skabet.

Det er ikke kun tv’er. mobiler og computere, der bliver fremvist på CES-messen. Også hårde hvidevarer fylder en del. LG kunne i dag præsentere en mere opsigtsvækkende af slagsen.

Styler er et smart skab, der giver dig mulighed for at bruge mindre tid på tøjvask og strygning. Den renser forsigtigt skjorter, dragter, kjoler og andre beklædningsgenstande af fine stoffer ved hjælp af damp. Det betyder minimalt slid, mens folder glattes ud. LG Styler er med sit nye slanke design og smarte funktioner det perfekte produkt til alle mode- og beklædningsinteresserede, der bekymrer sig om deres tøj.

Se også:  F-Secure lukker sikkerhedshullerne i det smarte hjem med ny router

“I løbet af 2016 lancerer vi den seneste version af LG Styler. Den behandler ikke kun dit tøj bedre, men den har også et mere attraktivt design og et slankere format, der ligger i tråd med forbrugernes ønsker, siger Daniel Lamborn, nordisk marketingchef for Home Appliances hos LG Electronics. LG Styler er et ideelt produkt til den modebevidste forbruger eller hoteller, lounges, modefirma eller tøjbutikker, der hurtigt og problemfrit vil rense tøj eller få uønskede folder til at forsvinde.

Godt for miljøet

Del denne