Garderobeskabet renser dit tøj

Garderobeskabet renser dit tøj

Share

Med LG Styler kommer dine bukser altid perfekt presset ud af skabet.

Det er ikke kun tv’er. mobiler og computere, der bliver fremvist på CES-messen. Også hårde hvidevarer fylder en del. LG kunne i dag præsentere en mere opsigtsvækkende af slagsen.

Styler er et smart skab, der giver dig mulighed for at bruge mindre tid på tøjvask og strygning. Den renser forsigtigt skjorter, dragter, kjoler og andre beklædningsgenstande af fine stoffer ved hjælp af damp. Det betyder minimalt slid, mens folder glattes ud. LG Styler er med sit nye slanke design og smarte funktioner det perfekte produkt til alle mode- og beklædningsinteresserede, der bekymrer sig om deres tøj.

“I løbet af 2016 lancerer vi den seneste version af LG Styler. Den behandler ikke kun dit tøj bedre, men den har også et mere attraktivt design og et slankere format, der ligger i tråd med forbrugernes ønsker, siger Daniel Lamborn, nordisk marketingchef for Home Appliances hos LG Electronics. LG Styler er et ideelt produkt til den modebevidste forbruger eller hoteller, lounges, modefirma eller tøjbutikker, der hurtigt og problemfrit vil rense tøj eller få uønskede folder til at forsvinde.

Se også:  D-Link Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera [TEST]: 180-graders overvågning

Godt for miljøet

LG Styler bruger damp, hvilket ikke kun betyder mindre slitage på tøjet, men reducerer miljøpåvirkningen ved betydeligt at benytte mindre vand end en almindelig vaskemaskine. Den almindelige vaskemaskine bruger ydermere vaskemiddel. LG Styler hjælper dig også med at spare tid på strygning. En indbygget buksepresser i døren glatter og holder presfolderne perfekte. Alt imens op til tre skjorter, jakker eller andet tøj kan hænge forsigtigt og blive rystet glat på bøjlen. Dermed sparer du tid på strygning.

LG Styler kan også tørre det tøj, som du har vasket i vaskemaskinen. Fordelen ved dette er, at tøjet tørres ved svag varme og generer betydeligt mindre slid end f.eks. ved at tørretumble. LG Styler er desuden ideel til allergikere, når du bruger dampfunktionen fjernes 99 procent af pollen, husstøvmider og andre allergener.

Se også:  Ny gratis service sammenkobler alle smarte enheder i hjemmet

LG Styler leveres med flere programmer, der gør det nemt at håndtere dit tøj på den bedste og mest skånsomme måde. Du kan nemt downloade ny software til din mobil og opdatere din LG Styler via NFC. Med LG Smart Diagnose, har du adgang til smart fejlfinding og support, hvis der opstår problemer med din LG Styler. Som altid i LG’s apparater har de centrale komponenter 10 års garanti, hvilket også gælder for inverterkompressoren.

LG Styler bliver lanceret i 2016 til en cirkapris på 18.995 koner. 

Del denne