Home » Bilen » 3000 bøger på 6 tommer
3000 bøger på 6 tommer

3000 bøger på 6 tommer

Share

Er Kindle eller iPad ikke lige sagen, var det måske en ide at kigge nærmere på Sweex eBook Reader, som har let læselig e-ink skærm og lang batterilevetid

Det nye hotte ude i den store verden er ebøger. Det kan måske godt undre os en smule her i Danmark, hvor vi endnu ikke har fået mange chancer for at hoppe med på dillen og få udbytte af den nye teknologi.

Selvom Kindle er på markedet i Danmark, må du indtil videre stille dig tilfreds med engelske titler, og selvom iPad skulle inkludere en rigtig fin e-bogs funktion, er det jo ikke lige en dims, vi får i hænderne herhjemme i den nærmeste fremtid.

Der er dog heldigvis alternativer. Andre producenter er også gået ind på markedet, og Sweex er klar med en ny ebogslæser, som rammer butikkerne inden længe.

Den hedder ganske enkelt Sweex eBook Reader, og giver dig mulighed for at gemme omkring 500 bøger med den indbyggede hukommelse og op til 3000 med et separat 2 GD SD hukommelseskort.

Den 6 tommer store skærm er af e-ink typen, som er behagelig for øjnene at læse på og skånsom mod miljøet – du bruger faktisk kun strøm, når du bladrer i siderne. Det giver en lang batteritid. Producenten fortæller, at du kan læse op til 8000 sider, før du skal genoplade.

Sweex eBook Reader læser alle gængse formater inklusiv PDF and EPUB. Den er tilgængelig i starten af marts i sort eller hvid. Prisen er endnu ikke offentliggjort.


TAGS
ebogslæser
Sweex

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S