Home » Andet » 3 uundværlige redskaber til datanørden
3 uundværlige redskaber til datanørden

3 uundværlige redskaber til datanørden

Share

Er du typen, der elsker at rode med computere og elektronik, når du kommer hjem fra skole eller arbejde? Så læs med her, hvor vi ser på tre uundværlige stykker inventar til din datahybel.

Måske har du ikke mulighed for at inddrage et af huset rum til elektronikhub, eller måske bor du i en lille lejlighed. Det kan også være, du stadig bor hjemme hos dine forældre og må nøjes med dit værelse, men det kan nu også være godt nok. Med den rette indretning kan du få en lækker hule, hvor du kan fordybe dig i den magiske verden af data og elektronik.

Det skal du bruge til din datahybel

Bord

Et godt bord er helt essentielt, når du skal arbejde med computere og elektronik. Det går ikke at sidde med den slags i skødet, i vindueskarmen eller på gulvet. Nej, et godt stort bord må der til, gerne med plads til flere skærme, hvis du kører med det. Du kan overveje at købe et hævesænke-bord til et hjørne, så du indimellem kan stå op og arbejde. Det er godt at få strakt benene og få lidt gang i blodomløbet, og når man sidder og er godt i gang, gider man måske ikke lige at bevæge sig udenfor, medmindre det er for at hente mad eller gå på toilettet. Sådan et bord kan du købe hos f.eks. AJ Produkter.

Stol

Et andet og helt nødvendigt stykke inventar er en god stol. Hvis du opholder dig meget i din datahybel, er det vigtigt, at du sidder behageligt. Herudover er det også af betydning for din krop, at du sidder ergonomisk korrekt, og dette er vigtigt at huske, da du ellers kan pådrage dig skader, fordi du sidder forkert og dermed ikke bruger din krop rigtigt.

Reoler og sidebord

Du bør også overveje en reol eller to til at opbevare udstyr og reservedele. Der kan være tale om servere, routere, kabler og harddiske, og her er det praktisk med noget ordentlig opbevaring, så du kan se, hvad du har, og hurtigt finde det, når du har brug for det.

Endelig er det også praktisk med et lille sidebord, hvor du kan have din mad og drikke, når du sidder og arbejder. Det er upraktisk at have det på selve arbejdsbordet, da det så kan knibe med at få plads til det hele, og du risikerer at få spildt sodavand eller smeltet ost fra pizzaen ned i tastaturet. Det er ikke optimalt, men den situation kan du altså styre udenom med et separat bord til mad og drikke.

Med disse tips er du klædt godt på til at indrette dit helt eget it-kontor, og tilbage er der vist bare at sige god fornøjelse.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S