Home » Internet » 3-trins-guide til bedre internet
3-trins-guide til bedre internet

3-trins-guide til bedre internet

Share

Du sidder sikkert derhjemme, som de fleste andre danskere. Vi har nu arbejdet hjemmefra i over et år, og det trækker tænder ud. Selvom der er lys for enden, så kan det til stadighed være en udfordring. Internettet er derfor vores allesammens bedste ven i disse tider, men oplever du også dårlig forbindelse under dine Zoom-møder, at dine programmer lukker ned eller noget helt tredje? Så er det tid til at forbedre dit internet med de følgende 3 gåde råd.

1. Placer din router højt

Routeren sender sine bølger nedad. Derfor skal den ikke placeres på gulvet eller andet. Sæt den gerne frit op på et skab eller kommode, hvor bølgerne kan nå ud i lokalet med fuld kraft. Du vil opleve, at signalstyrken øges markant ved at bølgerne ikke blot sendes ud, men både ud og ned. Når du alligevel er på toppen af dine skabe, så kan der forekomme en masse støv. Brug her de smarte spritservietter til lidt rengøring. Hav altid spritservietterne på dig; de er gode i denne tid, hvor vi konstant skal spritte af. Det er nemmere at have med at gøre end en stor dunk med sprit.

2. Stil din router frit

De fleste ønsker at gemme deres router langt væk, for den er sjældent køn. Går du rundt i de danske hjem, finder du derfor ofte routeren gemt i et skab, under sofaen eller bag en kommode. Det synes jo som en smart idé i begyndelsen, men så rammer hverdagen: Dit internet er dårligt.

Din router skal stå fremme og gerne centralt i hjemmet, således at bølgerne kan nå bredt ud. Står den gemt væk, så er det sværere for bølgerne at trænge igennem de mange lag. Føler du ikke, dette er nok, kan du genstarte routeren. Du har selv brug for søvn og et pusterum. Dette kan routeren, der ellers kører i døgndrift, også have. Sluk derfor et par minutter for dernæst at genstarte.

3. Anskaf en forstærker

Hvis de to foregående tips ikke har hjulpet på din internetstyrke derhjemme, så kan det være, du er nødsaget til at ty til kraftigere midler. Du kan nemlig anskaffe dig en forstærker til din router. Denne bruger de bølger, routeren udsender i forvejen, men forstærker dem, således at de når længere ud og rundt i din bolig. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at forstærkeren placeres tæt ved den oprindelige router, så signalet kan opfanges.

Opsætningen af sådan en forstærker tager få minutter. Det er blot første gang, den er i brug, at du skal afgive adgangskoden til dit trådløse netværk.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S