Home » Sociale medier » 3 ting du ikke skal poste på de sociale medier i juletiden
3 ting du ikke skal poste på de sociale medier i juletiden

3 ting du ikke skal poste på de sociale medier i juletiden

Share

Det er ikke alle oplysninger, der er lige smarte at dele på de sociale medier. Især i juletiden kan det få store konsekvenser, advarer IT-sikkerhedsekspert

De sociale medier er et fantastisk værktøj til at kommunikere og dele festlige øjeblikke med dem du holder af. Det kan dog få alvorlige konsekvenser, hvis du deler de forkerte ting på det forkerte tidspunkt. Sådan lyder det fra IT-sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen fra IoT-firmaet AnyTech365.

Især i juletiden er det vigtigt at være ekstra opmærksom på, hvad du poster på sociale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Den danske IT-sikkerhedsekspert kommer med 3 ting, du skal undgå at uploade på de populære medier, hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser.

Se også:  Facebook skifter navn
1. Undgå opdateringer, der indikerer, at huset står tomt under julen

Det er hyggeligt at tilbringe julen hos venner og familie, men der er ingen grund til at reklamere med, at du ikke er hjemme og at huset står tomt. De kriminelle kan gå på Facebook og lave research over, hvem der har forladt sit hjem i julen. Så hvis du skriver, at du er 14 dage hjemme hos dine forældre i Næstved, og at du kommer til at savne din nye Apple computer, din fladskærm og designer-stolen, som du fik i sidste adventsgave, så skal du ikke være overrasket, hvis tingene ikke er der, når du kommer tilbage.

Se også:  Omtumlet messaging-tjeneste stormer frem – nu over 1 milliard downloads
2. Vær forsigtig med at dele din placering

Placering eller location på en smartphone kan være utrolig nyttigt. Dine venner kan spore dig i et stort shoppingcenter og hele din fotosamling kortlægges med alle de steder i verden, du har været. Men det kan også skabe problemer. Både Facebook, Instagram og Twitter tillader at brugere linker både billeder og posts til en bestemt placering. Uploader du et billede af den lækre julemad med placering i et andet land eller område, end hvor du bor, kan de sociale medier skabe problemer, da du afslører, at dit hus er uden opsyn.

TAGS
jul
sociale medier

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S