Home » Hardware » 3 sammenligningstjenester, du bør kende til
3 sammenligningstjenester, du bør kende til

3 sammenligningstjenester, du bør kende til

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

Der findes flere forskellige online sammenligningstjenester, som hjælper dig til at finde det bedste produkt til den bedste pris. Her er tre, du skal kende.

Der findes efterhånden masser af spændende sammenligningstjenester på nettet, som du kan bruge, når du skal købe ny computer. Her er det muligt at sammenligne på en lang række parametre såsom ydeevne, brugervenlighed, pris og meget andet. Og har du ikke mulighed for at finansiere købet med det samme, kan du sågar også lave en forbrugslån sammenligning online.

For at skabe overblik over de mange forskellige sammenligningstjenester kommer vi her med tre bud på tjenester, som du bør kende til, når du ønsker at sammenligne forskellige computere på nettet.

Edbpriser.dk

Edbpriser.dk er vel nok den mest kendte sammenligningsside indenfor computere i Danmark. Her kan du sammenligne priser fra mere end 1.500 forskellige butikker, og det er muligt at filtrere på en nærmest uendelig række af parametre.

Se også:  GARDENA smart SILENO life 1000: Fuld kontrol over plænens pleje

Siden giver ikke blot mulighed for at sammenligne priser på computere, men også på megen anden hardware såsom foto, video, telefoni, lyd, spilkonsoller og meget andet. Har du brug for ny teknologi i dit hjem, er edbpriser.dk derfor også altid et godt sted at starte.

Compware.dk

Hos compware.dk handler det til gengæld udelukkende om computere. Her kan du sammenligne priser på alt fra stationære og bærbare computere og helt ned til udstyr som kabinet og strømforsyning. Sidens opbygning gør den nem og overskuelig at finde rundt på, og gør det muligt hurtigt at find frem til den billigste forhandler af netop den komponent, du er ude efter.

Derudover samler Compware.dk også en række tilbud på deres tilbudsside. Du har således altid mulighed for at se, om der er spændende udstyr på tilbud – også udstyr, som du måske oprindeligt ikke var på udkig efter.

Se også:  7 internetfænomener, du aldrig glemmer

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk adskiller sig fra de to ovenstående sammenligningstjenester ved ikke blot at sammenlignet IT og elektronikudstyr, men også alt andet mellem himmel og jord – stort set i hvert fald. Med mere end 7.400 butikker og over 1,1 millioner produkter må der siges at være noget for alle.

Det betyder dog ikke, at Pricerunner.dk så ikke kan bruges, når det kommer til IT-udstyr. Tværtimod er Pricerunner.dk med sit enorme omfang i stand til at komme ud i alle hjørner og kroge af forhandlermassen, og besøger du siden og klikker på computere – eller hvad du nu leder efter – vil du hurtigt se, at Pricerunner.dk med sit enorme udvalg og sin overskuelige struktur bestemt er et godt alternativ, når du skal finde frem til dit næste IT-udstyr.


TAGS
annonce

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S