Home » Sociale medier » Nyt i Google Maps: Fortæl dine venner hvornår du kommer til restauranten
Nyt i Google Maps: Fortæl dine venner hvornår du kommer til restauranten

Nyt i Google Maps: Fortæl dine venner hvornår du kommer til restauranten

Share

Google Maps skal være mere social. Fremover kan tjenesten sende meddelelser til dine venner og familie, når du ankommer til den restaurant, I skal spise på. Også cyklister får bedre service, herunder trafikinformationer

Mange unge foretrækker TikTok, Snapchat og Instagram, når de søger efter ting og oplysninger. Det sætter de “gamle” sociale medier som Facebook, LinkeIn og Twitter under pres, men selv Google kan mærke de nye tider.

Det får Google til at tage en række nye initiativer, som skal holde giganten øverst i hierarkiet – nu sker der noget i Google Maps. Det handler ikke blot om at kunne vise, hvordan du bedst kommer fra Nykøbing til Gammelkøbing.

Se også:  Tech-giganter vil af med skudsekund – det får computerne til at bryde sammen
Fortæl hvornår du ankommer

Mest “social” er en forbedret mulighed for at dele oplysninger med sine venner om, hvor man befinder sig, og hvornår man forlader og ankommer til et sted.

Hvis du for eksempel skal møde nogle venner på en restaurant, kan du indstille Maps til at sende en besked til dig, når dine venner ankommer til restauranten. Funktionen kan også give besked til brugere af tjenesten, når venner eller familie forlader eksempelvis en restaurant.

Seværdigheder i 3D

Nyt er det også, at du kan opleve seværdigheder som 3D-“film”. Google bygger her på Street View-, satellit- og luftbilleder. Foreløbig er der 100 af disse film fra store byer som Barcelona, New York og Tokyo, men det kan senere blive udvidet til flere byer og snart også byområder eller restauranter, så man kan opleve stederne, før man beslutter sig for, hvor man vil hen. Det skriver mediet Techcrunch.com.

Se også:  Nu kommer Googles mobiler til Danmark: Her er Pixel 7-serien
Levende billeder af seværdigheder i 3D.

Levende 3D-billeder af seværdigheder. Kilde: Google Keyword.

Endelig er der godt nyt for cyklister i disse Tour de France-tider. Når man planlægger en cykelrute, kan man få at vide, hvordan trafikforholdene er på vejene, om der er store bakke eller andre forhindringer. Her går man forskellige cykelapps i bedene.

De nye funktioner skulle blive rullet ud i de nærmeste uger til iOS og Android. Om det også sker i Danmark i samme takt, oplyses ikke.


TAGS
Facebook
Google
google maps
LinkedIn
tiktok
Twitter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S