Home » Hardware » 3 lancerer nyt selvbetjeningsunivers
3 lancerer nyt selvbetjeningsunivers

3 lancerer nyt selvbetjeningsunivers

Share

Teleselskabet 3 er i luften med et nyt selvbetjeningsunivers, hvor brugervenlighed og gennemsigtighed er omdrejningspunktet

Når kunder hos 3 logger på deres selvbetjening, så bliver de mødt af et helt nyt selvbetjeningsunivers. Nyt design, nye funktioner og en mere intuitiv brugeroplevelse. Relanceringen af selvbetjeningen skal imødekomme kundernes stigende forventninger om, at kunne betjene sig selv og finde svar uden at være afhængig af åbningstider og opkald til kundeservice.

”Kunderne hos 3 er generelt mere tekniske og selvhjulpne og er vant til at begå sig i selvbetjeningsmiljøer, hvad enten det er banken eller andet. De har høje forventninger, og derfor bruger vi mange ressourcer på, at det skal være super nemt at betjene sig selv. Helst så nemt, at det afspejler sig i et fald af kald til kundeservice,” siger Morten Storm Lind, Head of Ecommerce hos 3.

Personlig og skræddersyet selvbetjening

Det nye univers har fået et helt nyt design og er blevet skræddersyet til mobilen, så man kan bruge den på farten. Størstedelen af 3’s kunder tilgår 3.dk og Mit3 fra mobilen, og derfor er navigationen blevet bygget mere op som en app med en mobilmenu i bunden, som man kender fra Facebook, apps og lignende. Den nye selvbetjening gør det endnu lettere for 3’s kunder at holde styr på deres forbrug, få overblik over abonnementer, betale regninger, til og fravælge services og kigge på sit abonnementstjek.

Se også:  3 femdobler datamængde uden at hæve prisen

”Selve universet er tilpasset kundens individuelle behov. Det betyder, at man som kunde kun ser dét, som er relevant for en selv. For os er det ekstremt vigtigt, at kunden får en personlig oplevelse og ikke bliver præsenteret for en masse ting, som ikke har relevans,” forklarer Morten.

Gennemsigtighed er nøglen

Hele løsningen er bygget op omkring, at mobilforbruget skal være gennemsigtigt og overskueligt for kunden. En undersøgelse tidligere foretaget af 3 viser eksempelvis, at over 54 % af danskerne slet ikke ved, hvad deres mobilforbrug er og derfor risikerer at ende med at betale for meget for deres telefoni.

”Hos 3 arbejder vi ud fra filosofien: ‘What you see, is what you get’. Kunden skal opleve fuldstændig gennemsigtighed i forhold til deres engagement, og det er også grunden til, at vi har prioriteret en feature som abonnementstjek, da det højner troværdigheden, at kunderne ud fra deres aktuelle forbrug får en anbefaling til et abonnement, som matcher deres behov. Det er lidt et levn fra gamle dage, at tilliden til teleselskaber ikke er så stor – og den vil vi gerne gøre op med,” siger Morten Storm fra 3.

Se også:  Stor test: Her er de fem bedste mobilabonnementer i 2020
På Mit 3 Selvbetjening kan du bl.a.:

Få en brugervenlig oplevelse på mobil og computer
Holde styr på forbruget og evt. afbetaling på udstyr og tilbehør
Få overblik over alle dine abonnementer, og hvilke der deler data
Betale regninger
Ændre dine abonnementer
Købe og fjerne tilvalg
Ændre din profil og personlige data
Se dit abonnementstjek


TAGS
abonnement
Mit3
teleselskabet 3

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S