3 gør det gratis at roame i store dele af Asien

3 gør det gratis at roame i store dele af Asien

Share

Kunder hos 3 med 3LikeHome i deres abonnement kan fra den 23. januar også bruge mobilen i Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien til samme priser som i Danmark

Dansk eksport til Kina stiger markant i disse år, og det skaber en efterspørgsel på billigere telefoni i Kina blandt danske virksomheder. Derfor udvider teleselskabet 3 pr. 23. januar 3LikeHome med Kina og samtidig også Macao (selvstændigt styre i Kina med egen tele-infrastruktur), Sri Lanka og Indonesien inkl. Bali. Med udvidelsen dækker 3LikeHome fra slutningen af januar 47 lande, hvor både privat- og erhvervskunder kan bruge deres smartphone og mobile bredbånd som de plejer til samme priser som i Danmark.

Ifølge 3 er det dog især efterspørgsel blandt erhvervskunderne, som har bragt Kina på 3LikeHome-dagsordenen.

”Vi har oplevet stigende interesse for Kina, og det har vi lyttet til. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere og ikke mindst danske virksomheder med globale perspektiver. Et eksporteventyr kan være forbundet med stor risiko og mange uforudsete udgifter, og her vil vi gerne fjerne én af bekymringerne, idet kunderne kan regne med, at de på forhånd kender omkostningerne på roaming,” siger Jacob Hein Knudsen, VP for Business Market hos 3.

Dansk eksport til Kina stiger

3Likehome dækker i dag ni ud af de ti lande, som Danmark eksporterede mest til i 2015[1]. Fra 23. januar kommer Kina også med i 3LikeHome, og dermed bliver hele top ti listen til roamingfri zone. Kina var for 15 år siden nummer 20 på listen over lande, som Danmark eksporterer mest til. Men væksten i den kinesiske økonomi har gjort, at Kina er rykket opad, og i 2015 lå Kina på en syvendeplads.

Ifølge en analyse fra Dansk Industri fortsætter Kina i et økonomisk tempo, der er langt højere end Danmarks andre vigtige eksportmarkeder, og Kina kommer dermed til at betyde endnu mere for dansk eksport fremover[2].

Roamingpriser i Kina for erhvervskunder uden 3LikeHome
• Opkald til Danmark: 11,20 kr./minut ekskl. moms.
• Opkaldsafgift: 3,16 kr./minut ekskl. moms
• Sms til Danmark: 3,20 kr. ekskl. moms
• Data: 80 kr./MB ekskl. moms

 

Del denne