3 gør det gratis at roame i store dele af Asien

3 gør det gratis at roame i store dele af Asien

Share

Kunder hos 3 med 3LikeHome i deres abonnement kan fra den 23. januar også bruge mobilen i Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien til samme priser som i Danmark

Dansk eksport til Kina stiger markant i disse år, og det skaber en efterspørgsel på billigere telefoni i Kina blandt danske virksomheder. Derfor udvider teleselskabet 3 pr. 23. januar 3LikeHome med Kina og samtidig også Macao (selvstændigt styre i Kina med egen tele-infrastruktur), Sri Lanka og Indonesien inkl. Bali. Med udvidelsen dækker 3LikeHome fra slutningen af januar 47 lande, hvor både privat- og erhvervskunder kan bruge deres smartphone og mobile bredbånd som de plejer til samme priser som i Danmark.

Ifølge 3 er det dog især efterspørgsel blandt erhvervskunderne, som har bragt Kina på 3LikeHome-dagsordenen.

”Vi har oplevet stigende interesse for Kina, og det har vi lyttet til. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere og ikke mindst danske virksomheder med globale perspektiver. Et eksporteventyr kan være forbundet med stor risiko og mange uforudsete udgifter, og her vil vi gerne fjerne én af bekymringerne, idet kunderne kan regne med, at de på forhånd kender omkostningerne på roaming,” siger Jacob Hein Knudsen, VP for Business Market hos 3.

Dansk eksport til Kina stiger

Del denne