Home » Underholdning » 3 giver gratis Netflix til kunderne
3 giver gratis Netflix til kunderne

3 giver gratis Netflix til kunderne

Share

Teleselskabet 3 har startet en kampagne, hvor kunderne får
et halvt års Netflix med i købet af en række abonnementer

Når Netflix har sæsonpremiere på populære serier som House of Cards og Orange is the new Black, er det at sammenligne med juleaften for mange danskere. Og det kan mærkes i 3’s netværk, hvor Netflix-populariteten har medført en mærkbar stigning i datatrafikken. Teleselskabet 3’s kunder er nemlig særligt vilde med at streame underholdning, når og hvor de vil, og derfor indgår 3 nu i et eksklusivt samarbejde med Netflix. Fra den 22. september tilbyder 3 kunderne adgang til Netflix i seks måneder for 0 kr.

”Vores kunder elsker at streame underholdning hvor og hvornår det passer dem. Netflix er derfor en oplagt samarbejdspartner for 3 at teame op med og et godt, eksklusivt tilbud, som vi kan give vores kunder. Netflix har et stærkt katalog af tusindvis af populære serier og film, og de tænker innovativt ligesom os og udfordrer løbende markedet,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Se også:  Nu kommer der lynhurtigt internet i Parken

Netflix giver peaks

Da Netflix frigav alle afsnit i tredje sæson af serien ”House of Cards” fredag den 27. februar kl. 09.01 i år, kunne det mærkes i datatrafikken i 3’s netværk. Fra dette tidspunkt og frem til den følgende søndag aften kl. 21.00 ’slugte’ Netflix hele 92,3 terabyte data. Det er 40 procent mere end en almindelig weekend i februar.

”Det er imponerende, at en enkelt serie kan trække så meget ekstra trafik og ikke mindst opmærksomhed. De store Netflix-serier er blevet hotte samtaleemner. Deres premierer ventes i spænding og diskuteres i mindst lige så høj grad, som man tidligere har gjort det med fx DR’s dramaserier og Matador. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at hoppe med på Netflix-bølgen. Og de kunder, som allerede er i gang på Netflix, kan se frem til gratis underholdning i en periode,” fortæller David Elsass.

Om Netflix hos 3

Gavekoden giver adgang til det mest populære Netflix-abonnement ’Standard’, der normalt koster 89 kr. om måneden hos Netflix. Med dette abonnement kan man bruge Netflix-kontoen på op til fem devices og se Netflix på to skærme samtidig. Tilbuddet gælder for både nye og eksisterende 3-kunder uden for binding.

Se også:  Ny dansk streamingtjeneste skal lære hundeejere nye tricks

Hvis kunderne har en Standard Netflix-konto i forvejen, så sættes betalingen i bero i de seks måneder, som 3-tilbuddet gælder. Derefter fortsætter betalingen som før. Hvis kunderne ikke har Netflix i forvejen, skal de aktivt vælge, om de vil fortsætte med at betale for Netflix efter de seks måneder. Gavekoden er ikke personlig, og 3 stiller ikke krav til, hvem der må indløse den.

Tilbuddet gælder for følgende abonnementer:

* Mobil: Fri Tale og 10 GB data til 200 kr. pr. måned
* Mobil: Fri Tale og 20 GB til 230 kr. pr. måned
* Mobil: Fri Tale og 40 GB til 270 kr. pr måned (nyt abonnement)
* Bredbånd: 100 GB data til 250 kr. pr. måned
* Bredbånd: 200 GB til 300 kr. pr. måned


TAGS
3
Netflix
on demand
streaming
videostreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S