3 giver dig gratis tale i 28 lande

3 giver dig gratis tale i 28 lande

Share

Fra i dag kan kunder hos 3 med 3LikeHome frit ringe til lokale numre uden at betale ekstra, når de er på rejse i USA eller et af de andre 27 3LikeHome-lande. Teleselskabet 3 inkluderer nemlig lokale opkald i selskabets 3LikeHome-koncept, der byder på nul roamingafgifter på sms, data og nu også opkald til både danske og lokale numre.

Du er lige landet i New York. Din mave skriger efter en god bøf. Du griber din mobil, googl er dig frem til et godt steak house, og uden den mindste snert af bekymring over høje udenlandstakster ringer du og reserverer bord. Denne historie kan fra i dag blive virkelighed for private og erhvervskunder hos 3 med 3LikeHome inkluderet i deres abonnement. Nu inkluderer 3 nemlig lokale opkald i konceptet 3LikeHome, der allerede omfatter fri sms, data og opkald til danske numre i 28 lande.

Ifølge 3 er det især selskabets erhvervskunder, der har efterspurgt udvidelsen af 3LikeHome.

”Med denne udvidelse underbygger vi yderligere vores position som det internationale teleselskab. Vi vil gøre det nemt og bekvemt at bruge mobilen i udlandet og matche kundernes behov for telefoni på ferier og forretningsrejser. Vores erhvervskunder skal kunne fokusere på at passe deres job og forretning, uden at tænke på noget så usexet som udlandstakster,” siger Jacob Hein Knudsen, der er direktør for erhvervsmarkedet i 3.

Del denne