Home » AOD Pro » 3 faktorer der kan afgøre, om et forretningssystem bliver en støtte eller en hindring
3 faktorer der kan afgøre, om et forretningssystem bliver en støtte eller en hindring

3 faktorer der kan afgøre, om et forretningssystem bliver en støtte eller en hindring

Share

Når der sker store ændringer med høj hastighed, skærpes kravene til forretningssystemerne. Her er tre bud på hvad der skal til for at systemet bliver en støtte fremfor en hindring …

Pandemien har skabt stort behov for fleksibilitet. Det er i fremtiden ikke er muligt at være sikker på, hvor medarbejderne vil arbejde fra. Det er derfor sandsynligt, at mange virksomheder vil organisere deres arbejdsstyrke på en anden måde, for eksempel på afstand og i grupper, der er geografisk placeret i forskellige byer.

Derfor bliver det stadig vigtigere for virksomheder at være fleksible. Virksomhedskultur, ledelse og andre aspekter er vigtige, men der skal være en underliggende arkitektur, der understøtter disse blødere, men afgørende dele af forretningsudviklingen. Det gavner ikke meget, at man har verdens bedste medarbejdere, hvis forretningssystemet er elendigt – og omvendt.

Se også:  Robotterne indtager gader og marker
Tre vigtige faktorer

Anders Holm Jørgensen er Country leader hos Unit4har et bud på hvilke tre faktorer, der er afgørende for at et forretningssystem bliver støttende i processen:

“Værdien af at kunne forenkle beskrivelser af ting er, at de bliver lettere at forstå, dette inkluderer også forretningssystemer. Det er nemlig muligt at kunne ignorere den komplicerede tekniske forståelse, selvom man vil have fat i de løsninger, der vil være vigtige i de kommende år. Hvad angår forretningssystemer, er der tre hovedspor:

• Enkel og intuitiv brugergrænseflade.
• Automatisering med kunstig intelligens og maskinlæring for at opnå hurtigere arbejdsgange og processer.
• Muligheder for brugerne til at kommunikere med forretningssystemerne, som de ønsker applikationer – f.eks. med Slack og WhatsApp.

Se også:  Kom godt i gang med Windows 11 på jobbet

En leverandør, der opfylder både disse krav, såvel som de krav, der allerede eksisterer ved hjælp af moderne teknologiske løsninger, har potentiale til at tilbyde et forretningssystem, der bliver en støtte til kundernes drift, i stedet for at blive en hindring. Essensen er, at et sådant forretningssystem bliver fleksibelt og let tilgængeligt. De tre krav ovenfor har én større ting tilfælles: De er baseret på mennesker. Mere specifikt; at forenkle medarbejdernes brug af forretningssystemerne. Det betyder ikke meget, hvis et forretningssystem har meget avancerede funktioner. Hvis disse ikke er lette at bruge, vil resultatet ikke løfte sig.”


TAGS
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S