Home » AOD Pro » Vil du have et it-job? – Så skal du fremover satse på disse tre områder
Vil du have et it-job? – Så skal du fremover satse på disse tre områder

Vil du have et it-job? – Så skal du fremover satse på disse tre områder

Share

Under Corona-pandemien er det specielt tre typer it-job, der har haft fremgang, og som vil komme i høj kurs fremover. Det vurderer et internationalt rekrutteringsfirma med speciale inden for it-sektoren

Det har i flere år været svært for virksomhederne at finde kvalificerede it-medarbejdere, og denne tendens er bare blevet forstærket under corona-pandemien. Det bekræfter Vibe Puggaard fra den internationale rekrutteringsvirksomhed Hays Specialist Recruitment.

Vibe Puggaard vurderer, at udbuddet af it-job vil fortsætte med at stige i den kommende tid, og det er specielt tre områder, hvor hun oplever en markant vækst: it-sikkerhed, cloud-teknologi og business intelligence.

”Stort set alle virksomheder i samtlige sektorer arbejder med digitale transformationer, og hertil behøves især kompetencer inden for de ovennævnte kategorier,” forklarer Vibe Puggaard.

Se også:  Det er stadig ikke nemt at flytte op i skyen – virksomhederne mangler viden
Cloud trækker nu

Pandemien har ført til et boom i antallet af hjemmearbejdspladser, og det betyder, at især cloud-teknologi er i stor vækst, og det skaber, ifølge Vibe Puggaard, en stor efterspørgsel på it-medarbejdere med speciale inden for netop den teknologi.

”Corona-pandemien har for alvor skudt den digitale transformation i gang på næsten alle områder og med større hast, end vi har set de seneste 10 år. Lige nu betyder det, at cirka 30 procent af de rekrutteringsopgaver, vi arbejder med, drejer sig om cloud-teknologi. Alt skal i skyen nu, og med udsigterne til at hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive, så stopper den udvikling ikke foreløbig – tværtimod,” mener Vibe Puggaard og fortsætter:

Se også:  Hackerangreb koster i gennemsnit de ramte virksomheder 16,5 millioner kroner

”Jobmarkedet afspejler hele tiden samfundets udvikling og tilstand, og i en digitaliseret verden er det tydeligt, at it-specialisterne står som et af de første led, når der skal udvikles nyt.”


TAGS
Business intelligence
Cloud
corona
it-job
sikkerhed
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S