Home » Mobiltelefon » 2GHz dual core-mobil til næste år
2GHz dual core-mobil til næste år

2GHz dual core-mobil til næste år

Share

Inden længe er mobilen lige så hurtig som din bærbare. Samsung lover os dual core-mobiler, der er dobbelt så kraftige som de hurtigste i dag

Mens fartræset er droslet ned på computerfronten, er det for alvor ved at skyde i gang på mobilfronten. Tidligere var fart og processorkræfter ikke noget, man tænkte meget over, når det kom til mobiltelefoner, men med de nye smartphones er det pludselig en afgørende faktor. Skal der spilles spil og afvikles medieindhold i høj opløsning, kan mobilen næsten ikke blive hurtig nok.

Tidens kraftigste mobil, i hvert fald på papiret, er LG Optimus 2x, som er den første på markedet med dual coreprocessor. Mobiler af denne kaliber kommer der uden tvivl mange flere af i løbet af året, men allerede til næste år vil de virke håbløst forældede og sløve.

Se også:  Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Her lover Samsung nemlig at være klar med en smartphone, der har dobbelt så hurtig dual coreprocessor. Hvor LG’s kører ved 1GHz, vil Samsungs få en fart på hele 2GHz. Dermed bliver der tale om en mobil, der teoretisk set er lige så hurtig som flere af de bærbare, der er på markedet i dag.

Mobilens processor vil formentlig være baseret på ARM Cortex-A9, som er en dual core-processor, der tillader så høje hastigheder. Samsung overvejer at sælge den hurtige chip separat. Så måske vi også vil se mobiler af denne kaliber fra andre producenter.


TAGS
Dual Core
processor
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S