Home » Skærm » 27-tommers monitor til spillekonsollen
27-tommers monitor til spillekonsollen

27-tommers monitor til spillekonsollen

Share

BenQ er klar med den første 27″ monitors skabt specifikt til spillekonsoller.

I modsætning til markedets andre monitorer er RL2755HM udviklet specielt til at skabe den ultimative spiloplevelse for både konsol- og pc-gamere. BenQ kombinerer det bedste fra begge verdener i denne skærm, som er udstyret med alle de kendte teknologier, der gør virksomhedens monitorer til det ideelle valg for gamere.

Resultatet er en skærm i superklassen, hvor teknologier som Motion Blur Reduction og Black eQualizer giver en hidtil uset skarphed, præcision og realistisk farvegengivelse – samtidig med, at Low Blue Light og Flicker-free beskytter mod træthed og hovedpine.

Fighting Mode giver ekstra fordel

I kampens hede er der ikke tid til forsinkelser – og BenQ har sikret, at skærmen opfylder alle konsol-gameres krav til hurtig action. Med en reaktionstid på blot 1 ms (gray-to-gray) sørger skærmen for en lynhurtig og flydende spiloplevelse i selv de mest krævende spil.

Fjenderne kan heller ikke længere skjule sig i mørke omgivelser. Black eQualizer-teknologien, som BenQ selv har udviklet, gør det lettere at se, hvad der gemmer sig i scenens mørke områder – uden at overeksponere de steder, der allerede er synlige.

Se også:  Nyt tastatur til gamere med professionelle ambitioner

For at sikre, at skærmen opfylder alle gaming-behov har BenQ allieret sig med professionelle gamere i udviklingen af skærmen, så farver og nuancer rammer plet hver gang.

Spil-legenden Justin ”JWong” Wong fra EvilGeniuses har været med til at udvikle et såkaldt Fighting Mode til skærmen, der med særlige muligheder for indstilling af farvekalibrering giver en ekstra fordel i actionspil.

Der er også mulighed for at vælge mellem 20 forskellige niveauer for Color Vibrance i skærmens menu, så det passer til brugerens spillestil og gameplay.

Slut med trætte øjne

Lange spil-sessioner med mange timer foran skærmen kan være anstrengende for øjnene, men RL2755HM er udstyret med BenQ’s Low Blue Light-teknologi. Teknologien hjælper til at minimere det blåspektrede lys, der udsendes fra almindelige computerskærme og som kan være skadeligt for øjnene og ødelægge ens søvnrytme. Ved at lade gamere vælge mellem forskellige lave niveauer for det blå lys, beskyttes deres øjne og træthed og hovedpine undgås.

Se også:  PC-skærme i storformat [TEST]: Kom op i format

Skærmen har også Flicker-free teknologi, der giver større komfort og bedre koncentration ved at skabe et roligt billede uden flimmer, uanset lysstyrken.

Plads til controller, hovedtelefoner og kabler

Der er mange spændende detaljer i RL2755HM, som alle er med til at skabe en komfortabel spiloplevelse. Allerede inden skærmen tændes, fanger den opmærksomheden med sit unikke design.

Skærmen har en vinklet fod med en glidesikker gummioverflade, hvor controlleren nemt kan anbringes mellem spil, og hovedtelefoner kan placeres på en smart krog, der blot skal vippes ud fra siden af skærmen.

For at forhindre kabelsalat på bordet har BenQ udstyret RL2755HM med en praktisk rød kabelsamler på bagsiden, så der altid er styr på ledningerne. En anden praktisk detalje er skærmens matte overflade, der begrænser genskin og dermed beskytter øjnene.

Der er to HDMI-porte, således at to spilkonsoller eller andre HDMI-enheder kan tilsluttes samtidig uden at skifte rundt på kablerne.

RL2755HM kommer på markedet i løbet af februar til en pris på 2.350 kroner.


TAGS
BenQ
Gaming
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S