Home » Spil » 27-årige Christian sælger DBAs dyreste PlayStation: Kan være 800.000 kroner værd
27-årige Christian sælger DBAs dyreste PlayStation: Kan være 800.000 kroner værd

27-årige Christian sælger DBAs dyreste PlayStation: Kan være 800.000 kroner værd

Share

For 25.000 kroner kan du lige nu købe en PlayStation på DBA, der muligvis er omkring 700.000-800.000 kr. værd

Christians PlayStation er nummereret og findes kun i et begrænset udvalg på verdensplan. Han ejer nemlig en helt særlig jubilæumsudgave af den velkendte PlayStation 4. Maskinen udkom i 2014 på 20-året for PlayStations lancering af deres PlayStation 1. Og så er den altså ikke nem at få fat på. Det skriver DBA Guide.

Derfor er denne udgave af PlayStation 4 speciel

Denne udgave af en PlayStation 4 er på mange måder noget helt særligt. PlayStation 4 er som bekendt sort, men jubilæumsversionen er designet med den originale grå farve fra PlayStation 1. Med i pakken følger udover konsollen et PlayStation-kamera, en controller og en Vertical stand, så din PlayStation kan stå lodret. Alle delene er designet med det originale PlayStation-logo på, og det mener Christian har en helt særlig ånd over sig:

– Det er en rigtig retro-ting, der er blevet designet her, fortæller Christian til DBA Guide.

Kassens indhold er altså også noget af det, en samler ville være ellevild for at få fingrene i. Udover de dele, du får med, er konsollen også unik, fordi der kun er lavet 12.300 af den på verdensplan. Du kan altså blive en af de få i klubben, der ejer en 20-års jubilæums-PlayStation.

Christian har i mange år haft den stående uden så meget som at rive plastikforseglingen rundt om pakken af. Du kan altså få fingrene i denne udgave af PlayStation 4 med den originale emballage, og uden den er brugt én eneste gang. Du får altså både en ’limited edition’ PlayStation, men du får altså også lov til at være den første til at spille på den, hvis det er det, du ønsker at bruge den til.

Se Christians annonce her.

Det koster DBAs dyreste PlayStation

Det er ikke unormalt, at en PlayStation sættes til salg på DBA. Faktisk er der i skrivende stund mere end 1.200 annoncer, hvor ’PlayStation’ indgår i annonceteksten. Langt de fleste koster dog under 3.000 kr. Derfor er det også vildt, når en PlayStation koster det, du nu skal være vidne til.

Christians jubilæumsudgave af PlayStation 4 slår nemlig prisrekord:

– Det er et unikt samleobjekt, og der findes ikke nogen lignende på det danske marked. Den koster 25.000 kr., og jeg håber, det er en glad fan, der får den hjem i stuen, fortæller Christian til DBA Guide.

I sin annonce skriver han, at du er velkommen til at byde.

På andenpladsen ligger en PlayStation 5, hvor du endda får et fjernsyn med i prisen. Det koster samlet 12.500 kr.

Kæresten vil have ham til at åbne

25.000 kroner havde Christian ikke kunne tage for sin konsol, hvis det havde gået efter hans kærestes hoved. Hun har nemlig flere gange forslået Christian, at han brød forseglingen:

– Min kæreste har mange gange forsøgt at få mig til at åbne kassen, fordi jeg enten har manglet en ekstra controller eller et PlayStation-kamera, som jo ligger inden i, fortæller Christian smilende.

Men han har været stædig og i stedet klaret sig uden eller skaffet det nødvendige ekstraudstyr på anden hånd.

Dette håber Christian, at den nye ejer vil give ham lov til

Christian er superfan, når det kommer til PlayStation. Han ejer alle de fem spillekonsoller, der er lavet siden 1994, og han elsker at spille på dem.

Noget af det, Christian har haft allersværest ved, er at lade æsken på sin jubilæumsudgave være uåbnet. Han kan slet ikke vente med at finde ud af, hvilket nummer, den maskine, der har stået hjemme ved ham i flere år, har.

Derfor har en bøn til dig, hvis du beslutter dig for at købe den:

– Hvis du køber den og åbner den, så vil jeg sindssygt gerne være med. Eller i det mindste høre, hvilket nummer der står på den, sagde Christian med julelys i øjnene til DBA Guide.

Nummeret kan gå hen og være vigtig for, hvor meget den er værd:

– De er alle sammen unikt nummeret, og der går rygter om, at nummer 1 er solgt til mellem 700.000 og 800.000 danske kr., fortæller Christian til DBA Guide.

Derfor har det også været en svær opgave for Christian at prissætte maskinen, fordi han jo ikke ved, hvilket nummer maskinen har. Prisen har han derfor sat efter, hvad andre jubilæumsmaskiner er solgt for på forskellige, online markedspladser.

Sådan fik Christian selv fingrene i jubilæumsudgaven

Da der kun er lavet få af maskinen på verdensplan, er det ikke nemt at få fat i maskinen. Christian anskaffede sig den på en noget utraditionel måde.

Han har arbejdet for PlayStation Danmark, og da de skulle lave en stream, der markerede 1-års fødselsdagen for PlayStation 4, fik han som løn for arbejdet en stor papkasse med hjem.

Det var en noget bizar oplevelse for Christian og hans kolleger, da de skulle hente deres løn:

– Vi måtte ikke vide, hvad det var. Det var tophemmeligt. Vi kom ud et underligt sted, hvor vi aldrig havde været før. En medarbejder fra PlayStation dukkede lige pludselig op og havde en stor papkasse med til os. Da jeg kom hjem, og jeg åbnede den og så jubilæumslogoet, eksploderede min hjerne fuldstændig, fortæller Christian med stor begejstring til DBA Guide.

Den har siden den dag i 2014 stået hjemme ved ham, men nu mener han, det er på tide, at den finder et nyt hjem, hvor den kan gøre en anden PlayStation-fan glad.

PlayStation er vildt populært på DBA

– Vi har rigtig mange handler på DBA, der vedrører PlayStation. Det er en konsol, folk ivrigt sætter sig til tasterne efter at komme af med og købe sig til på DBA. ’PlayStation 5’ var det 16. mest anvendte søgeord på hele DBA i 2021, og ’Ps4’ sneg sig op på en 29. plads, fortæller Julie Schoen, DBAs talsperson.

– 4.753 gange dagligt blev der sidste år søgt på DBA efter en PlayStation 5, så hvis du har en konsol, du ikke længere bruger eller et spil dertil, så tøv da endelig ikke med at sætte det til salg hos os, opfordrer Julie Schoen.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S