Disse teknologier vil brage igennem i 2016

Disse teknologier vil brage igennem i 2016

Share

I løbet af det kommende år vil vores opfattelse af, hvad en computer er, ændre sig. Men det er kun begyndelsen til det, der er på vej – vi kan se frem til ændringer i grafik, processorer, lager … i mere eller mindre det hele, faktisk

Ny teknologi: VR og AR

En ændring af vores virkelighedsopfattelse

Vi er godt i gang med 2016, og dette bliver året, hvor virtual reality omsider bliver til virkelighed. Først og fremmest er teknologien i optik, skærme og bevægelsessporing blevet udviklet, så vi kan se frem til store oplevelser. Men det er også vigtigt at bemærke, at hardwaren i vores pc’er når dertil, hvor stadig flere af os får råd til at købe en VR-kompatibel gaming-pc. Hvem gør krav på VR-kronen?

Rift omfatter en Xbox One-pad, men de trådløse  betjeningsgreb går et skridt videre.

Rift omfatter en Xbox One-pad, men de trådløse
betjeningsgreb går et skridt videre.


Oculus Rift
Vi må begynde med Facebooks Oculus Rift. Den kickstartede den seneste VR-revolution, og efter at der er blevet hældt Zuckerberg-milliarder i projektet, har Oculus kunnet vente med lanceringen, så den kan stråle i den snarlige fremtid. Vi har stadig ingen lanceringsdato for forbrugerversionen af Rift, men vi regner med at se den i første kvartal af 2016. Der er heller ikke klarhed over den endelige pris, men vi har fået at vide, at vi skal forvente noget i retning af 300-400 dollar.

Se også:  Robotprinter spytter robotter ud, der kan genbruges igen og igen

Del denne