Acer Switch 5 [TEST]: 2-i-1 på den gode måde

Acer Switch 5 [TEST]: 2-i-1 på den gode måde

Share

Hvis budgettet ikke er så højt, er denne 2-i-1’er værd at gå efter

Tænk på den eksklusive Microsoft Surface, og fratræk ret meget af prisen, så har du 2-i-1-pc’en Acer Switch 5. Kvaliteten og oplevelsen er næsten den samme.

På bordet står Switch 5 sikkert med sin støttefod, og tastaturet er overraskende godt. Men da tastaturet er blødt i bunden, er det vigtigt, at det har 100 procent kontakt med underlaget. Står det bare en smule skævt (som det jo ofte er tilfældet i et tog eller fly), vil tasterne ofte ikke reagere. Konstruktionen udelukker også, at du kan sidde med computeren i skødet.

Se også:  Acer Predator Cestus 500 [TEST]: Vellykket gaming-mus til god pris

Du kan selvfølgelig bruge den medfølgende, hurtigt reagerende trykfølsomme skærm, men det er bare ikke en god erstatning for et tastatur – mere et supplement. Målt som kvalitetsbærbar vil de egenskaber, som skyldes 2-i-1-designet, altså trække ned.

Til gengæld har du en ret heftig tablet, når du klikker tastaturet af. For bestykningen er langt hen ad vejen magen til den, som du får med de mere traditionelle bærbare i denne test. Switch 5 har for eksempel samme grafikkort som Dell, samt samme lagerkapacitet og hukommelse. Den har dog nummeret mindre processor fra Intel og alt i alt opleves den noget svagere end de øvrige i feltet.

Se også:  Dell Latitude 12 7280 [TEST]: Mange muskler i et lille kabinet

Selvom Switch 5 er tæt på testens Lenovo og Dell i vores kontrolmålinger, så opleves det, som om Acer reagerer mere sløvt, når du åbner filer, og den er ikke en konge til spil, men napper fint en film uden problemer. Vi skal være fair over for Acer, for den har høj kvalitet, og er behovet en 2-i-1’er, som er flot bygget, er den værd at gå efter. Målt som ren kvalitetsbærbar er den for speciel til at få en pris i det hårde selskab i denne test. Men prisen er absolut godkendt set i forhold til hele markedet.

Acer Switch 5
  • Kvalitetsudtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Processor: Intel Core i7
Grafikkort: Intel HD Graphics 620
Ram: 8 GB
Harddisk: 256 GB ssd
Skærmstørrelse: 12”
Trykfølsom skærm: Ja
Styresystem: Windows 10 Home
Dimensioner: 29,29 x 20,18 x 0,96 cm
Vægt med batteri: 1,27 kg
PCMark Pro*: 5217
Pris: 7699 kr.

3.5
Del denne