Acer Switch 5 [TEST]: 2-i-1 på den gode måde

Acer Switch 5 [TEST]: 2-i-1 på den gode måde

Share

Hvis budgettet ikke er så højt, er denne 2-i-1’er værd at gå efter

Tænk på den eksklusive Microsoft Surface, og fratræk ret meget af prisen, så har du 2-i-1-pc’en Acer Switch 5. Kvaliteten og oplevelsen er næsten den samme.

På bordet står Switch 5 sikkert med sin støttefod, og tastaturet er overraskende godt. Men da tastaturet er blødt i bunden, er det vigtigt, at det har 100 procent kontakt med underlaget. Står det bare en smule skævt (som det jo ofte er tilfældet i et tog eller fly), vil tasterne ofte ikke reagere. Konstruktionen udelukker også, at du kan sidde med computeren i skødet.

Se også:  Asus ZenBook UX430UAR Pure2 [TEST]: Lækkerier til fin pris

Du kan selvfølgelig bruge den medfølgende, hurtigt reagerende trykfølsomme skærm, men det er bare ikke en god erstatning for et tastatur – mere et supplement. Målt som kvalitetsbærbar vil de egenskaber, som skyldes 2-i-1-designet, altså trække ned.

Til gengæld har du en ret heftig tablet, når du klikker tastaturet af. For bestykningen er langt hen ad vejen magen til den, som du får med de mere traditionelle bærbare i denne test. Switch 5 har for eksempel samme grafikkort som Dell, samt samme lagerkapacitet og hukommelse. Den har dog nummeret mindre processor fra Intel og alt i alt opleves den noget svagere end de øvrige i feltet.

Se også:  Acer Predator Triton 700 [TEST]: Voldsom gamingbærbar med 120 Hz lige i synet

Del denne