Home » Bærbar computer » 2-i-1-computere [STORTEST]: Hybrid-pc’erne bliver voksne
2-i-1-computere [STORTEST]: Hybrid-pc’erne bliver voksne

2-i-1-computere [STORTEST]: Hybrid-pc’erne bliver voksne

Share

Drop din skepsis over for hybride bærbare – hvis du skulle være i tvivl.  For de er trådt ind i voksenalderen, viser denne test. Der er masser af power uanset, om du vælger en 2-i-1-type, hvor tastaturet kan afmonteres, eller en flipbar konvertibel type

Tablet-salget går tilbage og salget af notebooks ligger nogenlunde stille. Det er tendensen lige nu ifølge de toneangivende markedsanalytikere. Kun to produkttyper er i virkelig fremgang – nemlig ”detachables” og ”convertibles”. Det er de pc’er, hvor skærmen kan hægtes af, eller hvor skærmen kan flippes helt rundt.

Sidste år forudså analysefirmaet IDC, at salget af detachables ville vokse med 16,4 procent i perioden frem mod 2021. Den hybride computer har tilsyneladende noget at byde på.

Se også:  7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar

Men kan den virkelig erstatte en højoktan ultra-bærbar? Er hybriden et reelt alternativ til den lille, kraftige business-computer? Det forsøger vi at få svar på i denne test af 2-i-1-computere. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at svaret er ja. Testen afslører, at du får endog meget høj ydelse fra de nyeste hybrid-computere, samtidig med at den generelle kvalitet er ganske imponerende.

Det springende punkt er skærm og tastatur. Her har hybriderne uanset type historisk haltet noget efter. Men de er blevet markant bedre, afslører testen. Selvom om modellerne med aftageligt tastatur ikke leverer samme tasteoplevelse som en god, ægte notebook, så er de nu så behagelige, at de bestemt godt kan bruges til en hel dags hårdt arbejde.

Slut med dårlig kvalitet

Der er ikke længere grund til at advare mod ringe specifikationer eller lavere produktkvalitet. Hybrid-pc’erne matcher deres mere traditionelle konkurrenter. Og handler det om de konvertible pc’er, så er det jo reelt kun et hængsel og en trykfølsom skærm, der adskiller dem fra traditionelle bærbare. Men også 2-i-1-typerne har god bestykning, hvilket er lidt imponerende, da de bedst kan sammenlignes med en tablet med tilhørende løst tastatur.

TAGS
2-i-1-computer
Hybridcomputer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S