Home » Apps » 15 stærke tips til Google Maps
15 stærke tips til Google Maps

15 stærke tips til Google Maps

Share

Google Maps er ikke bare en tjeneste, der hjælper dig fra A til B. Med tiden er app’en blevet udbygget med et væld af funktioner, som kan være til hjælp både i hverdagen, på ture og på ferier. Her er 15 af de fedeste funktioner …

Google Maps kunne i går fejre 15-års fødselsdag. I den anledning har vi i samarbejde med Google lavet en liste med 15 tips, der kan give dig endnu større udbytte af tjenesten.

Opdag nye steder og favoritretter

1. Er du udkig efter oplevelser eller restauranter i nærområdet, kan Google Maps hjælpe. Med Udforsk-funktionen kan du finde udvalgte lister skabt af lokale eksperter – de såkaldte Local Guides – og andre troværdige Maps-brugere.

Se også:  Nu kommer Google med sin egen mobilprocessor

2. Google Maps kan også foreslå oplevelser og restauranter, som du sandsynligvis vil synes om. Hvis du klikker på ‘Til dig’ nederst på skærmen, kan du se tips til oplevelser og steder i dit nærområde og andre områder, du følger.

3. Er du på en ny restaurant og i tvivl om, hvad du skal bestille? Bed Google Maps vise dig de mest populære retter i restauranten baseret på billeder og anbefalinger fra andre gæster.

4. Find og book hoteller. Søg efter hoteller i Google Maps og se billeder, anmeldelser, information, eller bliv navigeret direkte til booking.

5. Få info om populære tidspunkter og forventet ventetid i de butikker, restauranter og attraktionen, som du vil besøge. Så kan du planlægge dit besøg udenom de tider, hvor der er allermest travlt.

Se også:  Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

TAGS
Google
google maps
kort
navigation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S