12 stærke nyheder i test: Den helt rigtige  mobil til prisen

12 stærke nyheder i test: Den helt rigtige mobil til prisen

Share

I denne kæmpetest kan du næsten med garanti finde en smartphone, der passer til dine behov. Vi tester 6 nyheder i prisklassen op til 2500 kroner og 6 nyheder, som koster over 2500 kroner – ”No limit” kalder vi denne kategori.

Med denne stortest af 12 nye smartphones scanner vi markedet for dig i to kategorier: op til 2500 kroner og over 2500 kroner (den sidste kategori har vi døbt ”No limit”). Dermed skulle du være klædt på – ikke til vinterens kulde – men til at finde den helt rigtige smartphone til dig selv eller til en, du synes, fortjener noget godt.

Læs også: 7 ting du skal vide før du køber smartphone

Se også:  OnePlus 5 [TEST]: Prisvenlig super-mobil spurter fra konkurrenterne

Der synes at være tre klare trends lige nu. De store skærmes fremmarch er ikke stoppet. Ingen vil i dag investere i en smartphone, hvor skærmen er markant under 5”. Vi vil se video, billeder og kunne overskue websider, og det stiller krav til skærmstørrelsen.

Næsten alle de store producenter har lanceret billige smartphones, så nu er udvalget af forskellige typer større end nogensinde.

Næsten alle de store producenter har lanceret billige smartphones, så nu er udvalget af forskellige typer større end nogensinde.

Del denne