Home » Styresystem » 10 ting du bør gøre med din PC
10 ting du bør gøre med din PC

10 ting du bør gøre med din PC

Share

9 Vælg dine tv-tjenester

Find ud af, hvor du kan se streamingtjenester fra din egen dagligstue.

Flow-tv, hvor man som seer for eksempel følger en hel aftenflade på en tv-kanal, er ved at være passé. De fleste af os kan lide at se underholdningsprogrammer, sport og nyheder engang imellem, men som regel går vi efter specifikke programmer. Men måske går vi glip af noget …

De populære streamingtjenester har et stort katalog af tidligere viste udsendelser eller af serier og dokumentarer. Her er det TV 2 Play.

Heldigvis er de fleste tv-kanaler også blevet til såkaldte catchup-tjenester, hvor man kan se en større eller mindre del af tidligere udsendelser efter eget ønske og på det tidspunkt, der passer. Det kan man gøre på sin computer eller tablet eller man kan streame det direkte til en tv-skærm via for eksempel en Chromecast-enhed forbundet til tv’et.

Se også:  Optimer Windows 10 med de nye PowerToys
Gratis at kigge på

DR tilbyder en stor del af sit nylige bagkatalog helt gratis til alle os, der mere eller mindre frivilligt betaler for den danske statsradiofonis udsendelser. Her er ofte mange gode ting at finde, hvis man virkelig giver sig tid og går på opdagelse. Overskueligt er det måske ikke ligefrem at finde det, man vil se, men tit anstrengelserne værd.

Mange betalingstjenester

TV 2 tilbyder lignende muligheder for at se tidligere dokumentarudsendelser og serier. Tjenesten hedder TV 2 Play og fungerer fint på en computer- eller tabletskærm, men af naturlige grunde ikke helt så godt på en lille smartphone-skærm. TV 2 Play koster fra 49 kr. og måneden.

Se også:  Guide: Få en helt frisk Windows-pc

Den mest populære udlandske tjeneste herhjemme er Netflix, hvor indholdet domineres af serier og spillefilm. Priserne starter ved 79 kr. om måneden. Også Amazon Prime er blandt de tjenester, som har et stort bagkatalog. Her starter priserne ved 45 kr. om måneden. HBO Nordic og Apple TV+ er lignende tjenester – med startpriser på henholdsvis 99 kr. og 39 kr. Din pc bliver med andre ord aldrig kedelig.

TAGS
optimering
Systemoptimering
underholdning
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S