Home » Styresystem » 10 ting du bør gøre med din PC
10 ting du bør gøre med din PC

10 ting du bør gøre med din PC

Share

4 Hold hjernen i form

Sådan klarer du hjernen og giver den en ordentlig omgang med disse gratis spil

fterhånden som vi bliver ældre, er det vigtigt, at vi holder os i form både mentalt og fysisk. Der er alle mulige fordele ved at holde hjernen i gang, men det er en god ide at variere de øvelser, man foretager, og søge nye veje. Her kan din pc spille en meget stor rolle. Du skal blot finde de rigtige spil og gåder, og den gode nyhed er, at det ikke behøver at koste en rød øre.

Vi lægger ud med dit forhold til sproget. Holder du af krydsogtværser? Hvis du kan lide at løse dem online, kan du gå til www.boatloadpuzzles.com/playcrossword, hvor du finder over 40.000 enkle eller svære krydsogtværser, som du kan løse i din browser.

Se også:  Listen: De 8 bedste brætspil der er værd at spille lige nu

Du foretrækker måske ordjagt? I så fald kan vi anbefale LR Studios’ Word Search – Puzzles. Applikationen er gratis på Microsoft Store. Dernæst kan du skærpe dine matematiske evner med Microsoft Sudoku, der er et af de få MS-spil, som er helt og aldeles gratis via Microsoft Store.

Microsoft Sudoku er glimrende til at klare hovedet og sætte gang i indlæringen.

Hvordan ligger det med dine sprogfærdigheder? Duolingo (www.duolingo.com) kan hjælpe dig i gang med fremmedsprog og give dig en indføring i et sprogs ordforråd. Med BigJig (www.lenagames.com/bigjig.htm) kan du tilbringe mange timer med et bredt udvalg af puslespil uden forstyrrende reklamer (med en betalingsversion kan du generere puslespil ud fra dine egne billeder, når du er færdig med dem, der følger med programmet).

Se også:  Guide: Få et bedre Windows 10 med de nye PowerToys

Brain Workshop (http://brainworkshop.sourceforge.net) hævder at styrke brugerens kognitive funktioner ved hjælp af den meget kontroversielle og om-diskuterede N-Back-hjerneøvelse.
Hvis du efter denne hjernegymnastik har kræfter tilovers, kan du besøge Braingle (www.braingle.com). Her kan du med Mentalrobics udfordre din hjerne med en række opgaver.

TAGS
optimering
Systemoptimering
underholdning
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S