Home » Styresystem » 10 ting du bør gøre med din PC
10 ting du bør gøre med din PC

10 ting du bør gøre med din PC

Share

10 Lær at spille musik

Bliv god til at spille klaver, guitar eller andre instrumenter ved hjælp af din pc.

Musik løfter humøret og er en lise for sjælen. Alle, der selv spiller, ved, hvilken meditation musikken også er. Hvis du tidligere har spillet på et instrument, er det måske tiden, hvor du skal tage det op igen.

Men har du stadig dine gamle evner? Heldigvis kan du få en masse hjælp fra din computer og genopdage dit musikalske talent, ja, endda indspille dine fremskridt eller begynde selv at komponere.

Begynd for eksempel med PlayPerfect (www.nchsoftware.com/practice/), et gratis program, hvor du kan øve dig på dit instrument mellem musiktimerne. Programmet tilbyder en række forskellige musikstykker, som du kan akkompagnere gennem en mikrofon. Der er også en indbygget metronome, hvis du skal have lidt støtte til at holde tempoet og rytmen.

Importer dine egne noder til PlayPerfect, når du vil øve dig.

Under installationen bliver du tilbudt flere relaterede produkter – herunder PerfectPitch, som gør det nemmere at stemme en guitar. Du får også tilbudt Crescendo, et nodeprogram, hvor du kan skabe og redigere musik, som du bruger i PlayPerfect.

Men vi anbefaler, at du springer det over og i stedet vælger det fine program MuseScore (https://musescore.org/en). Modsat Crescendo er det helt gratis og open source. Derudover understøtter det et bredere udvalg af filformater, så det er nemmere at åbne alle de musiknumre, du i øjeblikket er ved at lære.

Måske henter du musikken fra www.freee-scores.com. Hvis den siden skal eksporteres fra MuseScore til for eksempel PlayPerfect, skal det ske i formatet .mid.
Hvis du har et MIDI-keyboard, som kan tilsluttes med et USB-MIDI-kabel, så kan du lave optagelser ved hjælp af det gratis LMMS (https://lmms.io).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Forrige

TAGS
optimering
Systemoptimering
underholdning
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S