Home » Lagerenheder » 10 lagre til de store filer
10 lagre til de store filer

10 lagre til de store filer

Share

Hvis en fil er for stor til at blive sendt med e-mail, kan du prøve disse tjenester i stedet

Dropbox er så populær, at man ikke ville undre sig, hvis onlinelagring pludselig en dag kom til at hedde “at dropboxe”, ligesom det at søge på nettet ofte kaldes for “at google”. Når du melder dig til Dropbox, får du 2 GB gratis lagerplads, og du kan dele mapper eller links til bestemte filer med andre registrerede Dropbox-brugere. Du kan også opgradere og købe ekstra plads, for eksempel 1 TB for 99 dollar om året. Dropbox understøttes af mange programmer og kan nemt integreres i Windows, hvilket yderligere medvirker til tjenestens store udbredelse.

[pt id=’2035662′ size=’large’ link=’file’]

 

Onlinetjenesten Box minder meget om den populære Dropbox, når det handler om delefunktionerne, men med Box får du hele 10 GB gratis lagerplads, når du registrerer dig. Men alt har en pris, og på Box kan du ikke uploade filer, som er større end 250 MB (hvilket dog er en del), medmindre du køber adgang til en betalt konto. Hvis du betaler, kan du også få e-mail-notifikationer om downloads og kommentarer.

[pt id=’2035663′ size=’large’ link=’file’]

 

Denne tjeneste (www.sugarsync.com) har visse lighedspunkter med Dropbox, men oveni har den nogle unikke funktioner, som giver ekstra fordele. For eksempel kan du tage en backup af en eller flere mapper og gemme den i skyen, ikke blot enkeltfiler. Når det handler om at dele filer, er der ingen begrænsning af filstørrelserne ud over størrelsen på din konto (60 GB for eksempel koster 7,49 dollar pr. måned), og der er værktøjer til gruppesamarbejde og erhverv.

[pt id=’2035664′ size=’large’ link=’file’]

 

Mediafire giver dig 10 GB gratis lagerplads og mulighed for at overføre 200 MB. Betaler du 2,49 dollar om måneden får du langtids-lagring, slipper for annoncer ved deling og kan bruge en FileDrop-uploader til at dele indhold med andre. Der er også et tekstredigeringsprogram.

[pt id=’2035665′ size=’large’ link=’file’]

 

Vi er meget begejstrede for WeTransfer, der vel nærmest er for filoverførsler, hvad Dropbox er for lagring i skyen. Gratisversionen af WeTransfer er ikke overraskende understøttet af annoncering, men du kan uden at registrere dig overføre filer på op til 2 GB. Tjenesten bruges til at overføre tunge filer fra en computer til en anden, og filerne bliver gemt i syv dage. Plusversionen til 120 euro giver 5 GB ekstra overførselsplads og 50 GB langtidsopbevaring.

[pt id=’2035666′ size=’large’ link=’file’]

 

Tjenesten hed tidligere YousendIt. Hightail var blandt de første firmaer, der hoppede på bølgen af tjenester, der kan overføre store filer, og firmaet er vokset stærkt siden 2004. Gratisversionen tilbyder kun 500 MB overførsel og 2 GB lager. Men erhversversionerne vil helt sikkert appellere til virksomheder og større institutioner.

[pt id=’2035667′ size=’large’ link=’file’]

 

Hvis du er designer, arkitekt, grafiker eller ingeniør, er store filer en helt almindelig del af hverdagen. Når filer som store billeder, videoer og magasin-pdf’er skal sendes til en kollega eller kunde, kræver det en tjeneste som Adobe SendNow. Den koster knap 20 dollar om året. For pengene får du også fil-tracking og en handy pdf-konverter.

[pt id=’2035668′ size=’large’ link=’file’]

 

De fleste tjenester til store dokumenter retter sig mod en bred målgruppe, men Egnyte fokuserer på større virksomheder. Sikkerhed, backup, tilladelser og hastighed er særlige fordele ved denne tjeneste, som koster fra 8 dollar pr. medarbejder pr. måned for 5-24 personer. Hver person har 1 TB lager og et filmaksimum på 2,5 GB.

[pt id=’2035669′ size=’large’ link=’file’]

 

Denne tjeneste har et yderst lovende navn – og du bliver ikke snydt, selv om du for eksempel er grafiker og har særlig stor filbehov. MailBigFile (www.mailbigfile.com) fungerer godt med indikatorer for eksempelvis tidsforbrug. Du kan sende op til fem filer på i alt 2 GB gratis. En Pro-konto koster 22 euro om året, og den øger maksimalgrænsen til 4 GB, ligesom hastigheden øges, og du får ekstra lagerplads.

[pt id=’2035670′ size=’large’ link=’file’]

 

Bag tjenesten står den omdiskuterede Kim Dotcom. På grund af kendiseffekten fik Mega 100.000 brugere allerede i den første time af sin eksistens. Lagertjenesten er også ret god – med blandt andet mulighed for kryptering. 50 GB er gratis. Du får ekstra plads for 9,99 euro om måneden.

[pt id=’2035671′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
lager
Lagerplads

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S