Home » Gratis software » 10 gratis programmer du ikke kan undvære
10 gratis programmer du ikke kan undvære

10 gratis programmer du ikke kan undvære

Share

Gang i maskinens musikafspiller

MUSICBEE: Formentlig den bedste musikafspiller til din pc – og den er fuldstændig gratis

Mens Windows Media Player glider ud i mørket, bør den, der elsker at høre musik på pc’en, installere MusicBee (https://getmusicbee.com/) i stedet. Betragt den som Windows Media Player på steroider med alt det, du skal bruge for at opbygge, organisere og naturligvis nyde din audiosamling. Den har endda indbygget support til Groove Music.

Programmet er også rettet mod audiofiler med finjustering af den lyd, der kommer ud af højttalerne, herunder en praktisk grafisk equalizer (10 eller 15 bånd) med mulighed for at skifte indstillinger i overensstemmelse med den slags musik, der bliver spillet.

Kom i gang

Ved den første start bliver du bedt om at vælge musikkens placering. Du kan også vælge at importere tracks og billeder fra enten WMP eller iTunes. Når det er gjort, klikker du “Scan Now”. Dit bibliotek kommer frem i en iTunes-agtig visning med lister over artister og den aktuelle artists output (organiseret efter album) i hovedfeltet.

Der er også alternative visninger. Prøv Music Explorer for at få vist en artists biografi, topnumre og andre oplysninger. Klik på +-knappen, og lav dine egne visninger. Finjuster dem ved at klikke på ?-knappen og vælge “Arrange Panels”. Med “Select Skin” kan du ændre farveskala, og der er praktiske genveje til forskellige afspilningsvisninger og en nyttig “Now Playing Assistant”.

MusicBee er næsten uendeligt tilpasningsdygtig, men den enkle løsning kan være den bedste.

Giv dig tid til at udforske alle MusicBees menuer, og fokuser på Tools. Her finder du bonusfunktioner såsom et redskab til konvertering fra et format til et andet plus værktøjer til at føje tags og billeder til dit eksisterende bibliotek. Slut din iPhone til, og synkroniser musik, lydbøger og andet indhold mellem din telefon og pc’en.

Se også:  De bedste gratis-programmer

Hvis alt dette ikke slår til, kan du også udvide MusicBees muligheder yderligere ved hjælp af plugins – gå til Edit Preferences > Plugins for både at håndtere eksisterende plugins og tilføje nye (hent dem fra https://getmusicbee.com/addons/s/?type=all&overview).
Du kan tilføje support til AirPlay-højttalere, gøre din telefon til en fjernbetjening og integrere Spotify i MusicBee.

En anden mulighed

Hvis du ikke har brug for cd-ripping og enkelte andre avancerede funktioner, kan du med Winyl (https://winyl-player.github.io/) få alle de vigtige funktioner til musikafspilning, du har brug for: Afspil, organiser, tag og sågar stream onlineradio.

1 Tilføj Gracenote

Som standard søger MusicBee kun i MusicBrainz-databasen efter cd-information – klik og vælg Edit Preferences > Tags (2). Klik på hamburgermenuen (tre linjer) ved siden af tags, og marker så “Gracenote” efterfulgt af Update > Apply for at forbedre dine chancer for at finde et match til din cd.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu
2 Tag efter album

Klik på ikonet “+” foroven, og brug File-feltet til at vælge en albummappe med din utaggede filer. Tryk på tasterne Ctrl + A for at vælge alle filerne i det midterste felt. Højreklik, og vælg derefter “Auto-Tag by Album” for at åbne vinduet “Album Auto-Tagger”.

3 Skriv søgeord

Skriv artistens navn (“Various”, hvis der er flere) og navnet på albummet i de relevante felter, og klik så “Find”. Blad gennem resultaterne, og vælg det korrekte match. Kontroller, at tracknavnene stemmer, og klik på “Apply Tags” for at tagge filerne med den valgte information.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Forrige

TAGS
AOD Download
gratis apps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S