Home » Apps » 10 fede apps til skiferien
10 fede apps til skiferien

10 fede apps til skiferien

Share

Vinterferien er lige om hjørnet. For mange danskere betyder det sne, ski og ferie! Mobileksperterne hos 3 giver dig her en oversigt over, hvilke 10 apps som kan gøre din skiferie både lettere og sjovere

Med 3LikeHome i abonnementet, kan man som kunde hos 3 bruge data i udlandet, lige så tosset man vil op til 10 MB. Det betyder også, at man pludselig har mulighed for rent faktisk at bruge mobilen til at finde vej på pisterne, lære det lokale sprog, tjekke vejr og vind, høre en spændende podcast eller streame en film om aftenen foran pejsen uden at blive overrumplet af en kæmpe telefonregning, når man kommer hjem.

Duolingo er en sjov og lærerig sprog app. Her kan du ved hjælp af små sjove spil lære nye sætninger og forskellige fremmedsprog – og med god vilje erstatte dit gebrokne engelsk, så du er helt klar til smalltalk på de franske pister eller til afterski. Den er gratis og både til iOS og Android. duolingo.com

Se også:  Nu kommer der endelig Android apps i Windows 11

Skiinfo er en vejr app, hvor du kan følge med i vejrudsigten for dit skisportssted. Dataen i app’en ”oversælger” ikke snedybder og solskinstimer, som destinationers egen vejrudsigt ofte gør. Den er nem og intuitiv, og så er den gratis. 

Skitracks er appen for dig, som gerne vil følge med i din skifærden. Appen giver dig detaljer som hastighed, km, højde og meget mere. Man kan kalde den vintersportens svar på Endomondo. 

XE Currencyer et must, hvis man vil have et nemt og gratis overblik over valutakurser. 

Mario Run er virkelig en tidsrøver. Det er god underholdning til bil, tog eller busrejsen. Eller når du utålmodigt venter på, at vennerne skal komme dryssende ned af pisterne. Spillet er utroligt fængende og godt udført. Eneste minus er, at det koster 79 kr./md., hvis man skal have den fulde version. (Kun til iOS)

Serial” Hvis man endnu ikke er hoppet med på hypen, så er det bare om at komme i gang. Virkelig spændende real-life krimi podcast.

Se også:  Endelig dukker de lovede Android-apps op i Windows 11

MobilePay er kendt af de fleste. Men det er en yderst brugbar app, når man rejser med sine venner. Især ”split regning” funktionen. Det gør det hele meget nemmere og mindre akavet, når Dankortet skal svinges. Man trykker blot beløbet ind og vælger ”Del” og tilføjer dem, man skal dele regningen med. Det er da nemt. 

Deezer er et must på rejsen. Findes der noget bedre end at begynde rejsen med dit yndlingstrack i ørene? Nej vel! Ubegrænset musik uanset hvor du er i verden. 

Viaplay har mange fede film, som man kan downloade til offline brug. Det er ret fedt til rejsen, men også til de hyggelige aftener foran pejsen.

https://itunes.apple.com/dk/app/viaplay/id409702778?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viaplay.android&hl=da

Netflix har også lige fået en offline funktion, så man kan downloade sin yndlingsserie eller film til turen. https://www.netflix.com/app

TAGS
3LikeHome
apps
ferie
ski
teleselskabet 3

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S