Home » Spil » ​Verdens bedste Counter-Strike spillere mødes: BLAST Pro Series åbner med et brag
​Verdens bedste Counter-Strike spillere mødes: BLAST Pro Series åbner med et brag

​Verdens bedste Counter-Strike spillere mødes: BLAST Pro Series åbner med et brag

Share

3. november åbner den anden danske udgave af BLAST Pro Series i Royal Arena med et brag. Verdens bedste hold med verdens bedste spillere åbner således eventen, hvor de danske verdensettere fra Astralis blandt andet står over for ukrainske NaVi i et opgør, der byder på direkte duel mellem verdens to bedste spillere: Danske “device” og ukrainske “simple”

Der er med andre ord Counter-Strike og esport i absolut verdensklasse på programmet når den dansk udviklede og ejede turnering går live over for 12.000 fans i Royal Arena og til millioner af online- og tv-seere verden over. Der er pt kun 300 billetter tilbage, og frigives der flere bliver det et fåtal, da alle reservationer også ser ud til at blive revet væk.

Verdensstjerner som ‘s1mple’, ‘FalleN’, ‘dev1ce’ og ‘NiKo’ dyster mod hinanden live på scenen og nu kan du se det fulde program.

Programmet er klar

Noget af det, BLAST Pro Series gør forskelligt fra stort set alle de etablerede turneringer er, at programsætte kampe og annoncere hvilke maps holdene spiller på i god tid, så både publikum, broadcastere og holdene kan forberede sig optimalt til turneringen. Sådan er det også denne gang og det er blandt andet noget af det Astralis’ Emil ‘Magisk’ Reif glæder sig over:

Se også:  UNIX fylder 50 år

“Jeg glæder mig enormt meget til at spille i Royal Arena foran en propfyldt arena med 12.000 fans, og jeg håber, virkelig at vi kan være med til at skabe en stemning, der blæser taget af arenaen. En af de fede ting ved at være med til BLAST er, at det på forhånd er givet hvilke modstandere man står overfor, ligesom også mapsene er kendt på forhånd. Det giver alle hold optimale forhold i forhold til forberedelse, hvilket i sidste ende giver tilskuerne både i arenaen, men også hjemme i stuerne muligheden for at opleve holdene i deres bedst mulige versioner.

“Nu har jeg prøvet BLAST i Istanbul, hvor vi vandt og hvor der var en rigtig god stemning. Hvis bare halvdelen af det, de andre fortæller om BLAST i København er sandt, bliver det en kæmpe fest, og jeg vil give alt for at løfte pokalen og opleve brølet i København! Der er bare kun gode hold med, så det kan sagtens blive svært bare at nå til finalen, lyder det fra “Magisk”.

Unik underholdning

Turneringen starter fredag d. 2. november, hvor de to første runder bliver spillet. Lørdag d. 3. november er den store event dag, hvor alle de afgørende gruppespilskampe og den store finale spilles i Royal Arena. Dagen byder på et væld af forskellig underholdning, blandt andet det helt nye BLAST Stand-Off, hvor spillerne er i direkte 1-1 duel på et specielt designet map, men også en masse publikumsrelaterede indslag, der kun kan opleves til esportsevents af højeste karat.

Se også:  UNIX fylder 50 år

Ud over NaVi deltager flere stjernehold, og der er blandt andet lagt op til revanche mellem brasilianske MiBR og Astralis, der har delt de to første BLAST-trofæer mellem sig. Både svenske NiP, de amerikanske tidligere Major-vindere Cloud9 og det internationale stjernehold FaZe Clan med danske Finn “karrigan” Andersen i spidsen vil dog helt sikkert også byde kraftigt ind på en finaleplads!

Programmet for lørdag d. 3. november i Royal Arena:

12:30 Dørene åbner

13:30 Officiel åbning af BLAST Pro Series

14:00 Runde 3

Natus Vincere vs Astralis

Cloud9 vs FaZe Clan

Ninjas in Pyjamas vs MiBR

15:20 Runde 4

FaZe Clan vs Astralis

Cloud9 vs Ninjas in Pyjamas

Natus Vincere vs MiBR

16:40 Runde 5

Cloud9 vs Astralis

FaZe vs MIBR

NaVi vs NiP

18:00 BLAST Pro Standoff

Stand-Off om 20.000 USD 1v1 map.

18.50 Finale – Walk on Show

19:00 Grand Final

Én kamp – én vinder. BO3


TAGS
astralis
computerspil
Counter Strike
esport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S