Vinder på funktionerne

Vinder på funktionerne

HP har overhalet konkurrenterne på funktioner. Dette er en testvinder

Photosmart 5510 leverer på mange måder testens mest avancerede printer, selvom den også er billigst. Printeren har nemlig trykfølsom skærm, og den har HP’s særlige ePrint, hvilket betyder, at du kan printe fra en mobiltelefon og en tabletcomputer.

Desuden er printeren ekstremt enkel at sætte op, og den kan endda vise dig et slideshow om, hvordan du kommer i gang, skifter patroner osv. – og det hele foregår på dansk. Det er ret godt gået af en printer til små 700 kroner.
Photosmart 5510 er mindst lige så godt bygget som konkurrenterne. Dertil kommer, at den giver adgang til en masse apps, som gør det nemmere at udprinte for eksempel formularer eller endda udskrive sudoku-opgaver.

Udskriftskvaliteten skuffer heller ikke. Tekst klares hurtigere end de øvrige i testen – både når der printes fra pc eller kopieres. Desuden står teksten virkelig fint. Der er en farvedækning i det sorte, som man normalt oplever med en laserprinter. Skarpheden er fin, men dog overgået af Epson, der er mesteren på dette punkt.

Farvekopi klares også flot – især de svære farver som gul og rød står klart og rent. Desuden er HP-printeren testens hurtigste.

Farvefotos står også fint, og de leveres igen med overbevisende hastighed. Generelt er billederne lidt mere ”flade” end Canons og uden den flotte skarphed, Epson besidder. Men det er kun i en direkte sammenligning, for billederne står i sig selv tilstrækkelig flot og med rene, klare farver.

Ankepunkterne er få, men generelt larmer HP lidt mere, end vi bryder os om. Det er især papirfremføringen, der er mere højlydt end normalt. Desuden er det noget bøvlet at få et SD-kort i kortlæseren på fronten. Men det ændrer ikke ved, at HP er testens klare vinder.

Photosmart

Ser skrabet ud, men underspiller de mange funktioner, den tilbyder.

DATATID MENER:

Klart den mest avancerede printer. Og udskriftskvaliteten er god.

HP Photosmart 5510
  • Pris
4
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer
Del denne