Ultrabook med power

Ultrabook med power

Testens vinder kombinerer rå processorkraft med skønhed

Asus Zenbook er en Ultrabook på steroider. For med en kampvægt på blot 1,1 kg og en meget kraftig Intel Core i7-processor – den mest kraftfulde i processorserien – er der tale om en kompakt bærbar, der i nogle sammenhænge tåler sammenligning med en stor gaming-computer!

Selvom Zenbook kan bruges til spil, er det dog nok ikke det, de fleste vil tænke på med en skærm på blot 11,6”. Denne har til gengæld lige så høj opløsning som HP’s på 14”, så du har reelt lige så meget plads på skrivebordet, blot med mindre ikoner.

Asus er lavet i lækkert aluminium, og designet er gennemført, for også tasterne er i hård alu – lækkert!

Computeren har en stor touchpad med en feature, der hedder SmartSense. Det betyder, at når du skriver på tastaturet, bliver touchpad’en inaktiv, så du kan hvile håndfladen her, uden at markøren på skærmen flytter sig.

Maskinen leverer en meget klar lyd fra de små højttalere. Indvendigt finder man en ICE-forstærker fra B&O. Læg dertil små detaljer, som at den eksterne strømforsyning er særdeles kompakt, og vi har en vinder.

Vil du spare 1.000-1.500 kroner, og kan du nøjes med lidt mindre power, kan du vælge varianten med i5-processor, som er tilstrækkeligt hurtig til langt de fleste formål.

Asus

Både chassis og taster er lavet i aluminium. Virkelig en computer, der skal flashes ude i byen.

DATATID MENER:

Gennemført Ultrabook med masser af power. Desuden meget lækkert udført i aluminium.

Asus Zenbook
  • Pris
5
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne