Test: Ny trykfunktion – stærk i brug

Test: Ny trykfunktion – stærk i brug

iPhone er ikke længere suveræn i topmarkedet, men stadig virkelig god i brug.

Det har taget konkurrenterne mange år at indhente Apples iPhone. Men den nye variant – 6S – har kun få forbedringer i forhold til den udmærket 6’er, der kom for et år siden. Kameraet er blevet bedre, processoren hurtigere, og så har man brugt en stærkere metallegering på bagsiden.

Det er dog i brug, at iPhone 6S vinder. Er du til iOS-styresystemet, vil du elske den intuitive betjening, der gør det let at finde alting.

Den nye Force Touch- eller 3D Touch-funktion er også lækker: Tryk hårdt, og du får en ny menu frem de steder, hvor det kan lade sig gøre. For eksempel vil der ved billedmappen fremkomme en lille popup-menu, hvorfra du kan vælge. Det er nærmest vanedannende efter lidt tid. Andre mobilproducenter vil sikkert snart tage ideen op.

Som altid med iPhone reagerer 6S virkelig kvikt på alt input. Du er aldrig i tvivl om, at du har et luksusprodukt i hænderne, og er du til iOS, så er der ingen vej uden om Apples nye iPhone. Har du i forvejen en 6’er, skal du dog betale mange penge for ganske få forbedringer. For en iPhone er stadig et kostbart produkt.

Tryk hårdt på skærmen, og en ny menu fremkommer i nogle apps.

Tryk hårdt på skærmen, og en ny menu fremkommer i nogle apps.

Apple iPhone 6S
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Force touch er den store nyhed i den udmærkede 6S.

Pris: 5799 kroner

4
Brugerbedømmelse 3.29 (7 stemmer)
Sender

Del denne