Stereo til få penge

Stereo til få penge

Skal du have stereohøjttalere til sin pc, og leder du efter lyd til beskedne penge, giver amerikanske Altec Lansing et godt bud.

Med deres VS2720 2.0 højttalere kan du nemt og hurtigt opnå stereolyd til dine film, spil og musik, men lydkvaliteten skal du lige være opmærksom på.

Udseendet minder meget om et klassisk pc-højttalerdesign, hvilket ikke altid er det kønneste i verden, men VS2720 ligger i den pænere ende af skalaen.

Der skal ikke mere end et kabel til højttalerindgangen, og du har en relativ kraftig stereolyd til din computer.

Den vejledende udsalgspris ligger på blot 299 kroner, hvilket er en meget fornuftig pris i forhold til kvaliteten. Du skal blot være opmærksom på, at du får, hvad du betaler for.

Dermed sagt, at VS2720 ikke leverer stereolyd i verdensklasse, men du kan heller ikke forvente andet til prisen.

Spiller du musik, får du en fornemmelse af, at du lytter til musik gennem den famøse konservesdåse, hvor der er en hul og metallisk rumklang.

Spiller du film eller spil, træder dåseeffekten lidt i baggrunden, når de storslåede lydeffekter gengives, men du fornemmer, at der er en række detaljer i lydbilledet, du går glip af, og der mangler en subwoofer, som leverer en dybere baseffekt.

Dermed er konklusionen, at VS2720 leverer en anstændig lyd i forhold til prisniveauet, men forventer du spektakulær stereolyd, skal du højere op i pris.

[pt id='2013772' size='large' link='file' html_attrs='title="Altec Lansing VS2720 2.0"']
Altec Lansing VS2720 2.0
  • Pris
3
Altec Lansing VS2720 2.0">
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne