Stadig trendsætter

Stadig trendsætter

Den nyeste version af MacBook Air holder stilen

Uden Apple, ingen Ultrabooks. Det tør man vist godt fastslå. For MacBook Air var den første bærbare computer med et ultrafladt design og nul optisk drev. Den viste vejen med forholdsvis mange kræfter, men først og fremmest et særdeles indbydende design, der er fuldstændigt cafe-tilpasset.

Den nyeste variant af Air er stadig ingeniørkunst, når den er bedst. Det skyldes ikke mindst chassiset, der er fræset ud i et stykke aluminium. Det gør konstruktionen let og stiv. Men også det enkle og eksklusive design med et nydeligt baggrundsbelyst tastatur og en touchpad med overflade af glas er bare klasse!

Den store touchpad er i øvrigt ultrapræcis at bruge, og den har ingen knapper – du trykker i stedet i bunden af pladen. Det er små detaljer som denne, der gør MacBook Air til trendsætteren.

Læg dertil, at Air kun er 3 millimeter på det tyndeste sted, og vægten er 1 sølle kg (Air betyder luft). De små dimensioner betyder ikke mindre power: Du får Core i5-processor, 4 GB ram og et godt grafikkort. Du må nøjes med 128 GB harddisk, som er af SSD-typen uden bevægelige dele.

Maskinen er pris/ydelsesmæssigt helt med, når man sammenligner med en ægte Ultrabook. Ulempen som pc-bruger er naturligvis, at du skal købe og installere et Windows-styresystem ved siden af Mac OS. Ofrer du det, får du til gengæld en af de absolut lækreste computere på markedet.

MacBook-Air

MacBook Air kan med en installation af styresystemet også fungere som Windows-pc.

DATATID MENER:

Gennemført bærbar, som stadig sætter baren for topdesign af bærbare computere.

Apple MacBook Air
  • Pris
4
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne