Sony a6300 [TEST]: Feature-spækket kamera

Sony a6300 [TEST]: Feature-spækket kamera

Sony a6300 har stort kraftoverskud og leverer et imponerende udvalg af funktioner, der kan tilfredstille både amatører og professionelle

Der er godt gang i markedet for mellemklasse systemkameraer – eller mirrorless kameraer, som de også kaldes. Hvad man tidligere forventede af et godt spejlrefleks-kamera, kan du stort set få med de kompakte skarpskydere, og det er en del nemmere at tage med på tur end et stort DSLR. Sony har satset stærkt på dette marked de senere år, og er da således også blandt dem, der er længst fremme i skoene. Gælder det ren råstyrke, er det svært at slå et kamera som Sony a6300.

Se også:  Spejlrefleks til smartphone-folket

Der er 24.2 MP pakket ned i kameraets APS-C Sensor, som sammen med en BIONZ X billedprocessor sikrer, at kameraet kan levere brugbare resultater i området ISO 100 – 51200, dog ikke uden en vis støj i det høje spektre. Der er ikke mindre end 425 autofokus-punkter, og kameraet kan skyde 11 billeder i sekundet med kontinuerlig autofokus. Det er temmelig imponerende og et plus, hvis man fotograferer under hektiske formål, hvis man skal være hurtig for at få pletskuddet i kassen.

Billederne står generelt skarpt og detaljeret med flot kontrast og naturlig farvegengivelse. Til video er kameraet også en ganske kompetent makker at have ved hånden. Det filmer 4K-videoer i flot kvalitet, og full HD-film kan skydes med op til 120 fps. Det er for omfattende at nævne alle features, men lad os bare sige, at du næppe går ned på funktioner med et kamera som a6300, der bør kunne tilfredsstille selv krævende fotografer. 

Se også:  Nyt Nikon-kamera til den krævende fotograf

Sammenfatning

11.000 kroner

4
Del denne