Som designet til film og spil

Som designet til film og spil

Her er prisen fornuftig – og på trods af det er designet ret raffineret

Her er prisen bestemt til at overskue. Logitech Speaker System Z523 består af to mellemtone/diskant-højttalere og en subwoofer. Ifølge Logitech kan de to små højttalere levere 360 graders stereolyd. Men hvem har egentlig brug for det foran pc’en?

Z523 har ikke det ellers billige kassehøjttalerdesign, der plager løsninger i dette prisniveau. Her får du former og kurver med et skvæt retro-look takket være de runde knapper og højttalergitteret på fronterne. Det ser ret godt ud og giver et fint kvalitetsindtryk.

Logitech har helt sikkert ikke tænkt så meget på musik, men mest på spil og film, da producenten udviklede Z523, for balancen mellem bas og diskant er noget ujævn. Bassen kommer stort set kun fra subwooferen, der drukner musikkens detaljer og mellemtoner, selv hvis bashøjttaleren er skruet ned på mellemniveau. Skruer du ned for bassen, vil du til gengæld opleve alt for meget diskant, ja, nærmest en metallisk dåseklang.

Logitech-hoejttalere

Fin detalje med grillen foran højttalerenhederne.

Perfekt til actionfilm

Dog leverer højttalerne godt med bulder og brag i film og spil takket være den kraftige subwoofer, der heldigvis kan justeres. Ser du actionfilm, eller spiller du storslåede skyde- eller strategispil, vil du opleve, at Z523 giver dig en tilfredsstillende lydkvalitet – ikke mindst prisen taget i betragtning.

Du kan købe en separat Bluetooth-adapter til 249 kroner, hvis du vil undgå ledningsforbindelsen mellem højttalerne og din computer. Samtidig vil du kunne parre din smartphone og tavle-pc med Z523, hvilket er ganske simpelt.

Hvad angår højttalernes evne til at gengive lyd i 360 grader, virker det lidt overflødigt, medmindre du sætter højttalerne på et bord midt i lokalet, og du vil have musikken ud i hele rummet. Desværre er netop musik ikke Z523’s stærkeste side.

DATATID MENER:

Dette højttalersæt egner sig særlig godt til spil og film.

Logitech Speaker System Z523
  • Pris
3
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer
Del denne