Smartphone eller tabletcomputer? – nærmest en hybrid

Smartphone eller tabletcomputer? – nærmest en hybrid

Tag denne Samsung med i betragtning, hvis du går efter en telefon med stor, stor skærm

Samsungs Galaxy Note er med sin 5,3” store skærm i HD-opløsning en meget stor smartphone – eller en meget lille tabletcomputer, ja, nærmest en hybrid. Derfor er der blandt andet blevet plads til et kæmpe batteri, som kan holde til ikke mindre end 13 timers tale.

Det smarte ved den store skærm er naturligvis, at du lettere kan læse mails og surfe på nettet end ellers. Ulempen er en telefon, der er mere end 14 centimeter høj, og det er ikke så lidt. Heldigvis er den under 1 cm tyk og vejer 178 gram. Skærmen har en opløsning på 1.280×800 pixels og er altså HD-klar til 720p-formatet.

[pt id='2019307' size='large' link='file' html_attrs='title="Galaxy Note er næsten på størrelse med et A4-ark i bredden."']

Galaxy Notes skærm gør det nemt at tage noter eller endda redigere i billeder. Fint, hvis du har brug for at lave om på et billede eller en grafik før en præsentation. Den 1,4 GHz store dual core-processor kan sagtens håndtere den type opgaver – det er samme kraftige processortype, du typisk finder i en tabletcomputer.

Det indbyggede kamera med 8-megapixels opløsning har både autofokus og LED-blitz. Prisen er cirka 5.600 kroner uden teleabonnement.

Vigtige plusser: Smartphone med så stor skærm, at den kan dublere som tabletcomputer.

Del denne